8 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 15 share-uri

9 pasi care fac planificarea unei calatorii mai usoara in 2018, luand in considerare prioritati, obstacole, destinatii, cheltuieli, economii, timp, inspiratie si prieteni.

De cate ori intr-un an te bate gandul sa calatoresti mai mult si de cate ori esti tinut locului de gandurile „nu am…” „nu pot…” „nu acum…”? Nu te teme, nu esti singura persoana. De cele mai multe ori e mai usor sa ocolim gandul conform caruia niciun moment nu-i mai potrivit ca acum decat sa-i dam crezare si sa trecem la fapte. Echipa momondo.ro propune cativa pasi care sa te ajute sa iti indeplinesti dorinta de a calatori in 2018 catre destinatiile la care visezi.

1. Seteaza prioritatile

Calatoriile sunt sinonime cu miscarea asa ca mergi dintr-un loc in altul, descopera colturi de lume sau de tara pe care nu le-ai mai vazut si lasa-te surprins de noile perspective care iti ies in cale. Vei observa cate alte puncte de vedere exista asupra acestei realitati pe care o numim „viata”. Primul pas: invata sa dai intaietate calatoriilor si sa te identifici cu ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

2. Defineste obstacolele

Dupa ce ai pus calatoriile pe primul plan e mai usor sa observi si sa lucrezi la obstacolele care te tin departe de acestea. Banii? Sa vedem – de cati ai nevoie si pana cand? Nu stii prea bine? Acesta e urmatorul pas: gandeste-te o clipa la cati bani ai nevoie pentru calatoria ta si la cum poti sa-i obtii.

Sau esti intr-un permanent conflict cu timpul? Daca vrei mai mult timp pentru calatorii, ai nevoie este o planificare in profunzime. E mai simplu sa-ti organizezi vacantele din timp, cand programul tau este inca flexibil si poti jongla cu responsabilitatile, decat atunci cand te afli in mijlocul lor.

Ai copii? Calatoriile sunt incredibil de educationale si nu vor face decat sa il lege si mai mult de lumea inconjuratoare. Nu ai cu cine sa calatoresti? Nici n-ai idee cat de satisfacatoare pot fi calatoriile de unul singur.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Pe scurt: contureaza pana la capat scenariul tau de calatorie si incepe sa-ti transformi provocarile in subiecte pe care sa le cercetezi in detaliu.

3. Alege unde vrei sa calatoresti

Fa o lista cu locuri dupa care iti striga sufletul si permite-ti sa visezi la ele o vreme. Dupa ce ti-ai imaginat ce si cum, vine timpul sa le transformi in realitate. Alege una dintre destinatii (sau mai multe), dar fii realist.

Compara destinatiile si preturile folosind instrumentul Cauta Pretutindeni de pe momondo.ro. Noteaza in casuta de cautare destinatia preferata – oras / tara / regiune / continent – si iti va aparea o lista de aeroporturi si preturi aproximative. Pentru o imagine de ansamblu a mapamondului, alege optiunea de vizualizare completa a hartii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri