Cum sa-ti hranesti DEMONII INTERIORI. Tsultrim Allione, o femeie budista, ne invata cum sa dizolvam energiile care ne epuizeaza

12:11, 15 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle223 share-uri

Sa invatam de la Lama Tsultrim Allione, femeia care a fost calugarita budista, cum sa ne dezarmam demonii interiori si energiile care ne sleiesc sufletul.

Pasul 4: Hraneste demonul si intalneste-te cu aliatul

Acorda-ti un moment ca sa revii in propriul corp. Vezi demonul de cealalta parte a ta. Apoi dizolva-ti propriul corp in nectar. Nectarul are calitatea sentimentului pe care l-ar avea demonul atunci cand ar obtine ceea ce ar avea cu adevarat nevoie (raspunsul la a treia intrebare). Observa culoarea nectarului.

Foto: Amanda Carden /Shutterstock

Citeste si:
Testul razelor de soare: Ce iti lumineaza sufletul?
Testul razelor de soare: Ce...

Imagineaza-ti ca acest nectar se misca inspre demon si il hraneste. Observa cum il primeste demonul. Ai o cantitate infinita de nectar. Hraneste demonul pana cand este complet satul si observa cum se transforma in timpul procesului. Procesul poate dura ceva timp.

Observa daca este o fiinta prezenta dupa ce demonul este complet satul. Daca este o fiinta prezenta, intreab-o: “Tu esti aliatul?” Daca da, vei lucra cu aceasta fiinta. Daca nu sau daca nu este nicio fiinta prezenta dupa ce ai hranit demonul pana la saturatie completa, invita aliatul sa apara.

Citeste si:
Iubirea în psihologie: Cele 3 'unghiuri' ale iubirii
Iubirea în psihologie: Cele 3...

Cand vezi aliatul, observa-i toate detaliile: marime, culoare, suprafata corpului, densitate, gen (daca are unul), caracterul sau, starea sa emotionala, privirea din ochii sai, ceva in legatura cu aliatul care ti-a scapat inainte.

Cand te simti cu adevarat conectata cu energia aliatului, pune-ti urmatoarele intrebari: Cum ma vei ajuta? Cum ma vei proteja? Ce angajament iti iei fata de mine? Cum pot avea acces la tine?

Schimbati locurile si devino tu aliatul. Acorda-ti un moment ca sa intri in corpul aliatului si observa ce inseamna, cum se simte sa fii in corpul aliatului. Cum arata eul tau normal din perspectiva aliatului? Cand esti gata, raspunde acestor intrebari, vorbind precum aliatul: O sa te ajut facand… O sa te protejez facand… Imi iau angajamentul ca… Pot avea acces la mine prin…

Acorda-ti un moment pentru a reveni in propriul corp si priveste aliatul din fata ta. Uita-te in ochii lui si simte-i energia cum i se revarsa in corp.

Acum imagineaza-ti ca aliatul se dizolva in lumina. Observa culoarea acestei lumini. Simte cum se dizolva in fiinta ta si isi integreaza aceasta luminozitate in fiecare celula a corpului tau. Tine seama de sentimentul energiei integrate a aliatului in corpul tau. Acum tu, cu energia integrata a aliatului, dizolva-te.

Pasul 5: Odihneste-te in constientizare

Odihneste-te in orice stare este prezenta dupa dizolvare. Ia-ti o pauza pana cand gandurile discursive incep iar, apoi revin gradat inapoi in corpul tau. Cand iti deschizi ochii, mentine sentimentul energiei aliatului in corpul tau.

Fiecare isi are demonul lui. Depinde de noi daca il lasam sa punem stapanire pe el sau alegem sa il hranim si astfel sa il dizolvam. Putem sa alegem integrarea psihologica in locul dezintegrarii. Nu trebuie sa ne opunem fortelor interioare si bataliilor care se duc in interiorul nostru. Nu trebuie sa adaugam alte lupte celor pe care le ducem. Ura si conflictele s-ar dizolva daca am incerca sa ne punem in pielea celuilalt si sa simtim ce simte el.

Sursa: www.lionsroar.com

Mai multe informatii despre cum iti poti hrani demonii interiori poti gasi pe taramandala.org.

Foto homepage: Ollyy /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri