15 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Sa invatam de la Lama Tsultrim Allione, femeia care a fost calugarita budista, cum sa ne dezarmam demonii interiori si energiile care ne sleiesc sufletul.

Lama Tsultrim Allione este fondatoarea centrului de retreat Tara Mandala din Pagosa Springs (Colorado) si autoarea cartilor “Women of widsom" si Feeding your demons”. In 1970, s-a numarat printre primele femei americane hirotonisite in traditia tibetana budista. Intr-un articol publicat pe lionsroar.com, autoarea ne prezinta o tehnica inovativa prin care ne putem transforma demonii interiori in prieteni. Este o metoda neobisnuita si revolutionara, contrara celor conventionale care presupun ca atunci cand suntem asaltati de ceva, un orice negativ, sa luptam si sa ii tinem piept acelui ceva. Aceasta tehnica presupune sa ne hranim demonii interiori si exteriori, atingand astfel pacea interioara.

Metoda “Hranirea demonilor interiori” porneste de la principiile unei practici spirituale dezvoltate de Machig Labdrön (1055–1145), o femeie budista care a trait din secolul 11 in Tibet. Aceasta practica spirituala se numea “Chod” si fiindca a castigat o popularitate extraordinara gratie rezultatelor sale, a devenit faimoasa in Tiber si in lumea intreaga. Lama Tsultrim Allione a adaptat principiile Chod si strategia lui Machig la vremurile si lumea actuala, elaborand un proces care se numeste “a-ti hrani demonii interiori.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Dar ce sunt de fapt acesti demoni la care se refera Lama Tsultrim Allione?

via www.lionsroar.com

“Demonii ( in sanscrita) nu sunt strigoi care ne asteapta in colturi intunecate. Demonii sunt in interiorul nostru. Sunt energii pe care le experimentam in fiecare zi precum frica, boala, depresie, anxietate, trauma, dificultati in relatii, dependenta de ceva etc. Orice ne sleieste de energie si ne blocheaza din a fi complet treji este un demon”, caracteriza Lama Tsultrim Allione demonii in articolul sau.

Poate ca citim atat de multe despre pacea interioara fiindca nu o avem si fiindca ne-o dorim, findca in jurul si in interiorul nostru se duc zilnic batalii care ne sleiesc de energie, care sug viata din noi si care ne impiedica sa traim la potentialul nostru cel mai frumos. Ducem cu noi dureri si sentimente negative sau provocatoare, nemultumiri, patternuri auto-defensive care isi au sursa in circumstante externe sau interne, dar care ne macina pe dinauntru si ne zgarie sufletul, lasand cicatrice adanci. Ele nu trebuie negate sau ascunse. Acesti demoni ne pot acapara cu totul daca ii lasam si pot pune stapanire pe noi in modul cel mai ravasitor. Dar putem sa ne salvam daca ne intelegem pe noi insine si cauzele nefericirii noastre, daca ne intelegem demonul si facem pace cu el si il transformam in aliatul si prietenul nostru. Pentru a ne vindeca trebuie sa iubim si sa ne hranim dusmani, nu sa le rezistam si sa ii distrugem.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto: Evil_Motor /Shutterstock

“In mod normal, le dam putere demonilor nostri crezand ca sunt reali si puternici prin ei insisi si ca au forta de a ne distruge. Si pe masura ce luptam impotriva lor, ei devin mai puternici. Dar cand ii constientizam si descoperim de ce au cu adevarat nevoie si ii hranim, demonii nostri ne elibereaza din stransoarea lor si descoperim ca de fapt nu au putere asupra noastra. Hranind elementele intunecate ale fiintei noastre cu infinita generozitate, ne putem accesa starea constientizarii clare si dezarma egoul. Hranindu-ne demonii, rezolvam conflictul si dualitatea, gasindu-ne drumul inspre unitate.” Tsultrim Allione

In articolul de pe lionsroar.com, Lama Tsultrim Allione ne prezinta pe scurt metoda pe care a creat-o si a dezvoltat-o, invatandu-ne cum sa ne imbratisam si sa ne hranim demonii interiori in 5 etape.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Lama Tsultrim Allione: Cum sa iti hranesti demonii

Pasul 1: Gaseste demonul in interiorul corpului tau

Decide care este demonul cu care vrei sa lucrezi. Alege ceva despre care simti ca te priveaza de energie chiar acum. Daca este o problema legata de una dintre relatiile tale, lucreaza cu sentimentul pe care il trezeste in tine in relatie demonul respectiv, nu persoana cealalta.

Foto: iredman /Shutterstock

In timp ce te gandesti la demonul cu care ai ales sa lucrezi si poate iti amintesti un anumit eveniment care l-a declansat cu putere, scaneaza-ti corpul si intreaba-te: “Unde este tinut demonul in corpul meu cel mai mult? Care este forma lui? Care este culoarea lui? Ce textura are? Care este temperatura lui"

Intensifica acum senzatia respectiva.

Pasul 2: Personifica demonul

Permite-i acestei senzatii, cu culoarea, textura si temperatura sa sa plece din corpul tau si sa se personifice in fata ta sub forma unei fiinte cu maini si picioare, fata, ochi etc.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto: popovartem.com /Shutterstock

Noteaza urmatoarele lucruri despre demon: marime, culoare, suprafata corpului, densitate, gen (daca are unul), caracteristici, statutul sau emotional, privirea din ochii sai, ceva despre demon pe care nu l-ai vazut inainte.

Acum adreseaza-i demonului urmatoarele intrebari: Ce vrei? De ce ai nevoie cu adevarat? Cum te-ai simti daca ai primi ce iti doresti cu adevarat?

3. Devino demonul

Foto: Mayer George /Shutterstock

Fa schimb de locuri tinandu-ti ochii inchisi cat mai mult timp cu putinta. Acorda-ti un moment ca sa te acomodezi cu a te afla in corpul demonului. Incearca sa simti cum este sa fii demon. Observa cum arata eul tau normal din punctul de vedere al demonului.

Adreseaza-i aceste intrebari, vorbind precum demonul: Ceea ce vreau este…. Ceea ce am cu adevarat nevoie este… Cand voi obtine ceea ce am cu adevarat nevoie, o sa ma simt… (Tine seama in mod special de acest raspuns).

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri