Sa stii ca mama te iubeste oricum, oriunde, oricand… Cititi gandurile pline de emotie pe care o femeie le-a scris pentru viitorul sau copil.

Lasa-ma sa iti spun povestea a cat de nesigura pe mine si de neincrezatoare in pielea mea cu vergeturi, pete si celulita am fost. Lasa-ma sa iti spun povestea primei dati cand m-am dezbracat in fata unui barbat si nu s-a uitat la defectele mele ca defecte. Mi-a vazut pielea ca pe o piele normala, cu urme si semne ale vietii. Dar draga mea, nu ai nevoie ca un barbat sa te valideze inainte de a te simti tu increzatoare in tine. Trebuie doar sa stii ca oamenii potriviti si cei care te iubesc nu se vor simti deranjati de nimic din tine. Si nici tu nu ar trebui, draga mea.

Draga mea, daca te vei indoi vreodata de punctele tale forte si le vei numi in mod gresit slabiciuni, sa stii ca sunt slabiciuni doar cand nu le folosesti pentru a te dezvolta si a invata. Aminteste-te ca slabiciunea lui insusi Superman era kriptonita. Si eu am o slabiciune si tu esti slabiciunea mea favorita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Draga mea, daca vei termina de citit aceste randuri si inca te indoiesti de dragostea mea pentru tine, vino la mine. Spune-mi de ce simti asta si eu iti voi spune cat de mult sens ii adauga existenta ta existentei mele, iti voi spune ca esti galaxiile si toate corpurile de apa laolalta. O sa-ti spun ca te iubesc si sper ca de data aceasta sa ma crezi fiindca eu iti spun din inima.

Sursa: Thoughtcatalog.com

Foto homepage: Joana Lopes /Shutterstock

Foto int 1: A. and I. Kruk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri