Misiunea mea in viata este sa imi gasesc sotia perfecta.

Politist – Politist sunt si ma aflu in gasirea unei sotii care sa nu te omoare nici chiar atunci cand iti vrea binele. Sotia mea trebuie: sa nu ia mita de la alti barbati, sa nu se roage pentru mine sa ies mai repede la pensie, sa nu ajunga ultima la fata locului, sa nu confunde cocaina cu faina, sa nu vorbeasca cu necunoscutii, sa nu miroasa cetatenii turmentati, sa opreasca la culoarea verde la semafor si ocazional, sa treaca cate un test de inteligenta.

Doctor – Viata trece pe langa noi in fiecare zi in graba asa ca inca de tanar ma aflu in cautarea unei sotii care sa vindece golul din viata mea. Daca esti inca nesigura si ai nevoie de consultatii si pareri secundare si din partea altor barbati, din partea mea nicio problema.

Muncitor in constructii – Caut o sotie care sa ma ajute sa torn fundatiile vietii mele. Trebuie sa fie femeie de casa si mai ales dispusa sa construim o relatie din temelii si o familie la mansarda.

Pilot de curse – Caut o sotie model care sa-mi incetineasca ritmul vietii sau sa fie in stare sa tina pasul cu el. De asemenea, sa se afle in conditii excelente, sa ia curbe cand vede vreo groapa, sa intreaca cu mult alte femei care ii ies in cale si sa ajunga prima la inima mea.

Soldat- Misiunea mea in viata este sa imi gasesc sotia perfecta. Se considera aplicanti ideali acele persoane care sunt in stare sa utilizeze corespunzator un briceag si un compas. Femeia care indrazneste sa se apropie de mine, probabil va si castiga. Personal, asigur camuflaj.

Astronaut – Caut o sotie care sa umple spatiul din viata mea, o persoana cu care sa impart tot universul si o femeie care sa arate ca si cum nu ar fi singura din aceasta lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri