Misiunea mea in viata este sa imi gasesc sotia perfecta.

Politician – Simt ca undeva in lume exista o nevoie imperioasa de schimbare. Trebuie sa ne imbunatatim vietile, sa ne aflam in consens cu societatea si familia, sa lasam deoparte defectele si sa-i dam inainte cu calitatile. Pentru asta, avem nevoie de ceva special, de o schimbare, de o evolutie, de o bucurie, de un alt umar pe care sa asezi responsabilitatile, de o persoana care sa creada tot ce indrugi acum … avem nevoie de o sotie.

Matematician – Se cauta sotie care sa completeze formula vietii mele. Trebuie sa se exprime prin cifre si sa inteleaga cei mai dificili algoritmi. Este necesar sa ma faca sa inteleg de ce 1 cuplu este echivalent cu 2.

Programator – Desigur, pentru imbunatatiri exista loc chiar si in viata mea. Viteza cu care informatiile se revarsa in viata mea dau erori de instalare. Compatibilitatea s-ar putea sa nu fie totusi un virus, ci o eroare de programare. Sotia mea nu trebuie sa prezinte semne ca i-ar fi necesara o formatare si sa cunoasca bine mai multe limbaje de iubire. Sa fie virtuoasa, dar virtuala… nu acum. Impreuna asa, s-ar putea sa stapanim viitorul.

Om de afaceri –Sotia ideala trebuie mai intai sa fie idealul companiei mele.

Avocat – Ma aflu aici pentru a ma prezenta drept un potential candidat reusit pentru toate femeile care isi doresc un sot cinstit si drept. Persoana pe care o caut trebuie sa fie neaparat femeie. Femeia pe care o caut trebuie sa fie neaparat femeie si trebuie sa certifice asta prin dovezi concludente. Femeia pe care o caut trebuie sa fie dispusa sa se afle sub jurisdictia unei instante competente, a mea adica. Orice obiectie fondata se va respinge din start.

Salesman - O singura data in viata te intalnesti cu o asemenea oferta. Foarte rar ai ocazia sa dai peste “acel”, unic, original, deosebit. Chiar acum insa, unul dintre cei mai isteti si atragatori burlaci din oras, cu masina, casa, cariera isi cauta sotie. S-ar putea sa fii chiar tu norocoasa. Nu ezita sa faci cunostinta cu cea mai buna oferta existenta pe piata.

Bancher – Caut sotie sa fie interesata de mine si dispusa sa ma crediteze prin serviciile ei.

Contabil – Caut o sotie posesoare de 90-60-90 fara aproximatii si care sa aiba o afinitate deosebita pentru cifre. De preferat sa manifeste o aversiune puternica fata de cheltuielile neprevazute si inutile si, prin natura ei, sa fie o persoana care sa nu genereze multe cheltuieli in viata unui barbat. Trebuie sa beneficieze de o personalitate frumoasa si familia ei sa nu fie avansul pe care mi-l paseaza mie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri