17 August 2017 publicat în Lifestyle 106 share-uri

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa fii dispusa sa iti deschizi inima si sufletul catre el inainte ca el sa le deschida catre tine.

Inseamna sa il sprijini in tacere, de pe margine, lasandu-l sa stie ca poate conta pe tine.

Nu inseamna a-i judeca drumul sau alegerile pe care le face, nu inseamna a-l dispretui fiindca nu il intelegi – inseamna in mod special sa nu renunti niciodata la el.

Inseamna a-l sprijini in tot ceea ce face, chiar daca stii ca face o greseala – fiindca nu exista asemenea lucruri precum greseli, ci doar lectii invatate.

A iubi un barbat care nu a mai fost niciodata iubit cu adevarat inseamna sa faci alegerea de a fi cel mai puternic suporter al lui si cel mai mare aliat al sau.

Inseamna a dori sa fii cea mai buna prietena a lui, dar si iubita deopotriva. Chiar daca tu il inveti pe el despre dragoste, el o sa te invete pe tine despre viata – acest echilibru permite dragostei sa creasca cu adevarat.

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat inseamna sa faci alegerea de a astepta – cu inima deschisa si cu ochii lipsiti de indoiala pana cand este gata sa te ia de mana si sa porniti impreuna in aventura dragostei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Sursa: elephantjournal.com

Foto homepage: Breslavtsev Oleg /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri