, 17 August 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

In rochia potrivita, in locul potrivit, poti crea fotografii senzationale, aproape magice. Kristina Makeeva se foloseste de detaliile rochiilor, dar si de frumusetea peisajelor si a locurilor superbe ale lumii pentru a transforma obisnuitul intr-o feerie.

In rochia potrivita, in background-ul potrivit, poti crea fotografii senzationale, aproape magice. Kristina Makeeva este o fotografa extrem de talentata si creativa din Rusia care se foloseste de detaliile si materialele rochiilor, dar si de frumusetea peisajelor si a locurilor superbe ale lumii pentru a transforma obisnuitul intr-o feerie. Fotografiile artistei ruse invita la contemplatie si visare, la o evadare si revenire spectaculoasa in si din cotidian.

Artista calatoreste in lumea intreaga si ajutata de prietenii sai alege rochiile in functie de peisaj si cladirea pe care vrea sa o puna in evidenta. Modelele pozeaza pentru ea in ipostaze suave, de basm, astfel incat fiecare fotografie a artistei devine o creatie unica. Inspirati de un articol publicat pe BoredPanda.com care ne-a lasat fara suflare, va invitam si pe voi sa admirati cateva dintre fotografiile Kristinei Makeeva.

Iti puteti admira fotografiile pe Contul de Instagram hobopeeba - Kristina Makeeva Kotleta Timon

Foto homepage: By Inara Prusakova /Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri