Rochii spectaculoase in cele mai frumoase locuri ale lumii: Aceste fotografii ale artistei Kristina Makeeva sunt de vis!!

12:08, 17 August 2017 publicat în Lifestyle

In rochia potrivita, in locul potrivit, poti crea fotografii senzationale, aproape magice. Kristina Makeeva se foloseste de detaliile rochiilor, dar si de frumusetea peisajelor si a locurilor superbe ale lumii pentru a transforma obisnuitul intr-o feerie.

In rochia potrivita, in background-ul potrivit, poti crea fotografii senzationale, aproape magice. Kristina Makeeva este o fotografa extrem de talentata si creativa din Rusia care se foloseste de detaliile si materialele rochiilor, dar si de frumusetea peisajelor si a locurilor superbe ale lumii pentru a transforma obisnuitul intr-o feerie. Fotografiile artistei ruse invita la contemplatie si visare, la o evadare si revenire spectaculoasa in si din cotidian.

Artista calatoreste in lumea intreaga si ajutata de prietenii sai alege rochiile in functie de peisaj si cladirea pe care vrea sa o puna in evidenta. Modelele pozeaza pentru ea in ipostaze suave, de basm, astfel incat fiecare fotografie a artistei devine o creatie unica. Inspirati de un articol publicat pe BoredPanda.com care ne-a lasat fara suflare, va invitam si pe voi sa admirati cateva dintre fotografiile Kristinei Makeeva.

Citeste si:
Apocalipsă sau Planetă Verde: Cum va arăta Pământul în anul 2100...
Apocalipsă sau Planetă Verde:...

Iti puteti admira fotografiile pe Contul de Instagram hobopeeba - Kristina Makeeva Kotleta Timon

Foto homepage: By Inara Prusakova /Shutterstock

Citeste si:
“Ținutul Buzăului”, la un pas să devină Geoparc Internațional UNESCO
 “Ținutul Buzăului”, la un...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri