17 August 2017 publicat în Lifestyle 106 share-uri

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa fii dispusa sa iti deschizi inima si sufletul catre el inainte ca el sa le deschida catre tine.

Cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat si nu stie ce presupune acest lucru? Intr-un articol publicat pe elephantjournal.com, editorul Kate Rose ne ofera, din punctul sau de vedere, niste explicatii tare frumoase. Iata care sunt cele mai bune dintre acestea:

Cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat

via Elephant Journal

Un barbat al carui suflet nu a fost niciodata atins de dragostea adevarata poate avea o lista de relatii esuate pentru care se invinovateste pe el insusi.

Se poate sa puna sub semnul intrebarii insasi abilitatea sa de a iubi – se intreaba daca este ceva gresit cu el din nastere – dragostea nu a venit usor la el asa cum a venit la altii.

Foto: Pexels

Se poate sa se intrebe daca viata este mai buna singur fiindca cel putin in umbrele solitudinii se simte in siguranta – stie ca nu exista nicio posibilitate de a fi ranit si dezamagit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Cel mai mare dar pe care il poti face unui barbat care nu a fost niciodata iubit este rabdarea ta in timp ce el castiga curajul necesar de a porni in calatoria catre iubirea trainica.

A iubi un barbat care nu a fost iubit cu adevarat inseamna sa il inveti despre ce este dragostea - si nu in versuri poetice despre “pentru eternitate”, ci prin actiunile simple ale iubirii adevarate.

Se invata in momentele linistite, rabdatoare, necomplicate, care ii arata tot ce a ratat pana acum...

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat inseamna sa te astepti ca nu stie ce este dragostea cu adevarat. Este posibil sa nu iti inteleaga sentimentele si poate pune la indoiala fiecare pas pe care il face pe drumul inspre iubire.

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat inseamna ca intelegi ca lucrurile cele mai bune necesita timp…

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa fii dispusa sa iti deschizi inima si sufletul catre el inainte ca el sa le deschida catre tine.

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa iti asumi angajamentul de a-ti ramane fidela tie insati deoarece singura modalitate de a castiga increderea unui astfel de barbat este sa ii arati ca vrei sa vezi fiecare parte din el – atat partile sale bune, cat si partile sale intunecate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri