17 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Draga Olteanu Matei ne dezvaluie cateva din secretele reusitei in viata, dar si sfaturi extrem de utile pentru casa, bucataria, sanatatea si viata noastra cea de toate zilele:

Draga Olteanu Matei, aceasta doamna draga a teatrului romanesc si acest om frumos, este o adevarata sursa de inspiratie pentru noi toti. In cartea “9137 de sfaturi practice”, aparuta in 1999 la editura Raduta, talentata actrita ne dezvaluie cateva din secretele reusitei in viata, dar si sfaturi extrem de utile pentru casa, bucataria, sanatatea si viata noastra cea de toate zilele. Iata 10 sfaturi de la Draga Olteanu Matei pentru a reusi in viata, dar si 10 sfaturi practice in bucatarie si casa stiute de la buni.

10 sfaturi de la Draga Olteanu Matei pentru a reusi in viata 

1. Am constatat ca numai cu bani nu poti convinge oamenii. Ceea ce-i tenteaza este riscul, lupta, posibilitatea de a-si dovedi valoarea, de a castiga o victorie.

2. Daca vreti sa-i influentati pe oameni, lasati-i sa creada ca ceea ce fac fac din propria initiativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

3. Soarele va reusi mai bine ca vantul sa dezbrace; blandetea, cuvintele bune vor avea mai multa influenta asupra oamenilor decat toata furia si galagia lumii.

4. Un prost este in stare sa critice, sa condamne si sa planga; este ceea ce, de altminteri, fac toti prostii. Trebuie insa noblete si stapanire de sine pentru a-i intelege si ierta.

5. In loc de a-i condamna pe oameni, sa incercam sa-i intelegem.

6. Iesind din casa voastra purtati capul sus; umpleti-va plamanii cu cat mai mult aer; aspirati razele soarelui, daruiti-va zambetul tuturor si puneti si inima in strangerea de mana. Nu pierdeti nicio clipa gandindu-va la dusmanii vostri. Straduiti-va sa determinati limpede in mintea voastra scopul atins, apoi mergeti drept inainte spre idealul propus.

7. Cand suntem siguri ca avem dreptate, sa ne straduim cu tact si blandete de a face pe altii sa impartaseasca parerea voastra.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe

8. Daca vreti sa castigati simpatia oamenilor, vorbiti-le despre ceea ce ii intereseaza, de ceea ce au pe suflet.

9. Retineti acest proverb: “Invinovatind nu se obtine destul. Dar cedand se obtine mai mult decat se nadajduia.”

10. Daca un om va uraste, nu veti izbuti, cu toate argumentele din lume, sa-l aduceti la punctul dvs de vedere. Parintii mustratori, patronii si sotii autoritari, femeile cicalitoare ar trebui sa inteleaga ca oamenii detesta sa-si schimbe parerile. Nu vom sili niciodata cu forta sa accepte parerile noastre. Pentru aceasta este nevoie de blandete si amicitie, de multa blandete si amicitie.

(* pag. 284-284)

Cititi pe pagina urmatoare sfaturi practice in bucatarie si locuinta de la Draga Olteanu Matei >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri