Intr-o serie foto in care este ea insasi model,Setareh Hosseini, un make-up artist extrem de talentat, creeaza machiaje de exceptie care pun in evidenta frumusetea si personalitatea fiecare zodii:

Setareh Hosseini este un make up artist extrem de talentat care si-a castigat pe buna dreptate popularitatea pe internet si pe Instagram. Tanara care astazi locuieste in Toronto se poate lauda cu un portofoliu impresionat de look-uri, creand prin intermediul machiajului magie, dar si unicorni, updo-uri fabuloase, skelete si machiaje fantasy.

Intr-o noua serie de pictoriale foto in care ea insasi este model, iscusita artista creeaza, in functie de stilul si trasaturile de personalitate ale fiecarei zodii, machiaje de exceptie care pun in evidenta frumusetea si personalitatea fiecare zodii. Fiindca interpretarile artistice ale fiecarui personaj astral in parte sunt unice si fascinante, va prezentam mai jos cele 12 look-uri ale zodiilor create de Setareh Hosseini.

Pozele care au cucerit intreg internetul pot fi vizionate pe contul de Instagram starlit_makeup

Foto homepage: By Angelina Egorova /Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri