29 August 2016 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Dr Robert Holden ne ofera 9 sfaturi pretioase pentru a atinge succesul autentic:

6. Pune fericirea pe primul loc

Nu devenim fericiti fiindca avem succes; aveam succes fiindca suntem fericiti. Munca mea legata de “The Hapiness Project” (din 1992) si “Succes Intelligence” (din 1996) m-a invatat ca fericirea este cheia catre succes. Nu sa ai un job, ci sa ai un scop. Nu vana fericirea; urmeaza-ti bucuria!

7. Invata

Imagineaza-ti ca viata, chiar acum, conspira pentru a te invata o lectie despre succesul autentic si despre fericire. Cred ca succesul este o curba a invatarii si cu cat inveti mai mult despre succesul adevarat, cu atat mai fericit vei deveni.

8. Bucura-te de calatorie

Succesul nu este despre a trai pe repede-inainte; este despre a apasa “pauza”, “stop” si “porneste”. Cu siguranta, o buna parte din succes inseamna sa te bucuri de fapt de viata ta. Cateodata devenim prea seriosi in privinta conversatiilor care au de-a face cu “scopul”, “semnificatia” si “succesul”; poate suntem pur si simplu meniti sa ne bucuram de miracolul creatiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

9. Fii si atat!

Esti genul de persoana care lumineaza o camera atunci cand paseste in ea sau atunci cand o paraseste? La nivelul cel mai profund dintre toate, succesul este despre a fi persoana care iti doresti cel mai mult sa devii.

Sursa: hayhouseoz.wordpress.com


Foto homepage: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri