26 August 2016 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Bob Marley a cantat ca nimeni altul despre iubire! Este unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, un om care a stiut sa inteleaga femeile si sa cante frumos despre iubire.

Iubirea nu ne va parasi niciodata. - Bob Marley

6. Iubirea nu ne va parasi niciodata!

7. Iubeste cu patima atunci cand e de iubit. Fiindca barbatul perfect nu exista, dar exista mereu un barbat perfect pentru tine.

Foto: Flickr/ Ray MacLean

8. Poate ca nu esti primul pentru ea si nici ultimul, sau singurul. A iubit inainte sa iubeasca din nou. Dar daca ea te iubeste pe tine acum, ce altceva mai conteaza? Poate ca nu se gandeste la tine in fiecare secunda a zilei, dar iti va oferi o parte din ea, pe care stie ca ai putea sa o farami – inima ei. Asa ca nu o rani, nu o schimba, nu o analiza si nu astepta mai mult decat ea iti poate da. Zambeste cand te face fericit si spune-i cand te supara si fie-ti dor de ea atunci cand nu e langa tine.

9. Vreau sa te iubesc in fiecare noapte si in fiecare zi.

10. Cea mai frumoasa unduire a corpului unei femei e zambetul ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Iti recomandam si:

Clarissa Pinkola Estés, psihoanalista care a inteles femeile - 15 citate care ne redau puterea feminina!

Leonard Cohen: Cel mai frumos mesaj catre Marianne in clipa mortii

14 citate de dragoste de Colectie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri