Acest test va fi o placere si mai mult decat atat, iti arata cine esti. Asa ca, ia-ti o foaie de hartie, un pix si haide sa ne distram in lumea imaginatiei.

TESTUL SIRENEI: Interpretarea rezultatelor:


Foto:Shutterstock/ Stas Ponomarencko

Culoarea cozii tale iti arata cat esti de dezinvolta si extrovertita. Daca ai o coada asemanatoare cu nuantele oaceanului, adica albastra, turcoaz sau verde, atunci acest lucru semnifica ca esti o persoana careia nu ii place sa iasa prea mult in evidenta, mai degraba timida.

O culoare mai indrazneata, cum ar fi galben sau roz semnifica desigur, persoane indraznete si mai degraba extrovertite, persoane care isi fac cu usurinta prieteni si sunt deschise.

Pestele semnifica modul in care gestionezi conflictele:

Daca pestele inoata linistit pe langa tine, atunci inseamna ca te simti confortabil sa iti prezinti opinia si faci acest lucru cu calm. Daca pestele este unul amenintator, acest lucru semnifica faptul ca nu iti plac confruntarile si ca incerci sa le eviti pe cat mai mult posibil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Scoica pe care ai gasit-o semnifica cat de multe lucruri stiu ceilalti despre tine. O scoica plata, ca aceasta, semnifica ca nu iti este teama sa te arati exact asa cum esti, cu bune si cu rele in fata celorlalti.
O scoica mai complexa, ca aceasta, semnifica faptul ca iti este mai greu sa te dezvalui si decat cei mai apropiati oameni te cunosc cu adevarat, in timp ce in fata necunoscutilor iti place sa pastrezi aparentele si esti mai rezervata.

Numarul oamenilor de pe plaja este numarul prietenilor tai adevarati. Un numar mare de oameni semnifica faptul ca faci parte din mai multe grupuri unde te simti confortabil. Un numar mic semnifica faptul ca ai mai putini prieteni, dar langa care te simti confortabil si foarte apropiata.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri