14 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Ceea ce se intampla in plan politic nu este singura problema a societatii noastre de astazi. Goana continua si lumea agitata ne-au indepartat de emotii, iar acest lucru are repercursiuni majore asupra traiului nostru de zi cu zi.

4. Abilitate psiho-emotionala: Dupa o zi grea, ma concentrez mai degraba pe lucrurile fata de care sunt recunoscator/oare, decat ceea ce a mers rau.

Capacitatea de a ne pastra optimismul, chiar si atunci cand am avut o zi grea este extrem de importanta. Exercitii simple ca tinerea unui jurnal pozitiv al evenimentelor din viata noastra ne pot ajuta sa castigam foarte repede aceasta abilitate psiho-emotionala.

5. Abilitate psiho-emotionala: Am empatie pentru ceilalti, dar nu devin terapeutul lor si nu absorb durerea emotionala a altora.

Este o abilitate psiho-emotionala pe care rareori o gasim in jur. Oamenii fie sunt absorbiti de propriile drame si nu mai au deschiderea spre a-i intelege si alina pe ceilalti, fie se lasa prea usor coplesiti de ceea ce simte o alta persoana, fara sa stie cum sa se ofere empatie si tinandu-se in acelasi timp la distanta de energii coplesitoare. Se intampla acest lucru fiindca ceilalti oglindesc propria instabilitate emotionala. Echilibrandu-ne emotional, reusim sa oferim suport fara sa fim prinsi de vartejul emotional al celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri