Cele 7 TREPTE SPIRITUALE ale iubirii

12:06, 9 Iunie 2016 publicat în Lifestyle611 share-uri

Iubirea nu ne face mereu sa ne simtim siguri, fiindca iubirea are potential si este prezenta pura si in prezenta pura, orice sentiment si orice impuls este bine-venit...

A cincea treapta spirituala a iubirii: Renuntarea totala la Eu

Aceasta etapa spune ca, atunci cand ne abandonam pe noi insine intr-o alta persoana, reusim de fapt sa ne intalnim adevartul sine. Aceasta etapa anuleaza practic si ultimele incercari ale Ego-ului de a ne face sa ne dorim individualitate si separarea. Aceasta etapa a renuntarii deschide usa catre manifestarea miracolelor, care exista in afara Ego-ului: Eu, mine, al meu.

Multe dintre iubiri se destrama in aceasta etapa, datorita incapacitatii celor doi de a transcede ego-ul pana la capat.

Citeste si:
28 ianuarie, JOI - Prima lună plină a anului este în Leu: Un pas...
28 ianuarie, JOI - Prima lună...

A sasea etapa spirituala a iubirii: Incantarea

A sasea etapa spirituala vorbeste despre incantare, adica placerea si fericirea de a fi in viata si de a te bucura de frumusetea lumii. Aceasta stare este generata de comuniunea dintre feminin si masculin, iar incantarea si bucuria de a fi in viata devine sinonima cu bucuria de a iubi. Aceasta pentru ca, in esenta viata in sine este IUBIRE.

A saptea treapta spirituala a iubirii: Extazul

Legea extazului spune ca starea de extaz este de fapt starea noastra originala. Din aceasta energie provenim, este starea de gratie din Gradina Edenului catre care cu totii ne vom intoarce intr-o buna zi. Extazul este ultima treapta a iubirii spirituale si a legaturii intime dintre doua persoane care isi lasa spiritele traversate de dragostea adevarata.

Citeste si:
Auto-motivarea - forța din interior care ne determină să îndeplinim...
Auto-motivarea - forța din...

foto: By Pavlo Melnyk/ shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri