9 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Iubirea nu ne face mereu sa ne simtim siguri, fiindca iubirea are potential si este prezenta pura si in prezenta pura, orice sentiment si orice impuls este bine-venit...

Iubirea nu ne face mereu sa ne simtim siguri, fiindca iubirea are potential si este prezenta pura si in prezenta pura, orice sentiment si orice impuls este bine-venit, oricat de subtil, oricat de dureros, oricat de inconvenient, oricat de puternic.

Asa incat, atunci cand lasi pe cineva sa conteze pentru tine, si tu iti permiti sa contezi pentru cineva, atunci nu esti controlat de frica ca inima ta nu va avea alta alternativa decat sa se sfarame in imensitatea iubirii si ca tu nu vei avea capacitatea sa controlezi ceea ce se intampa. Si iata de ce, Ego-ul nu poate iubi. -  Jeff Foster

Prima treapta spirituala a iubirii: Atractia

Legea atractiei spune – „Ca sa fii atractiv/a, trebuie sa fii autentic/a.” Ce face ca o persoana sa fie atractiva? Cu siguranta naturaletea sa. Toate traditiile spirituale arata ca atractia este generata tocmai de sentimentul ca ne simtim bine in pielea noastra. Nimic nu este mai frumos decat un zambet exprimat cu naturalete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

A doua treapta spirituala a iubirii: Pasiunea

Aceasta etapa deschide de fapt usa catre o conexiune mai profunda, catre o realitate transcedentala. Paisunea apare atunci cand atractia dintre doua persoane este atat de intensa incat ii transporta dincolo de perceptiile obisnuite. Este un moment cand realitatea obisnuita se transforma in magie.

A treia treapta spirituala a iubirii: Comuniunea

Din punct de vedere spiritual, aceasta treapta a iubirii arata o comuniune intre suflete. Comuniunea inseamna conectarea in spirit. Astfel, treapta comuniunii devine si baza pentru construirea increderii reciproce. In aceasta etapa, indragostitii descopera un teritoriu al necunoscutului, luand unul de la celalalt ceea ce fiecaruia ii lipseste, completandu-se in acest mod.

A patra treapta spirituala a iubirii: Intimitatea

Legea spirituala a intimitatii arata ca adevarata intimitate se consuma undindu-se trup cu trup si spirit cu spirit. In timpul actului sexual, energia sexuala si energia spirituala devin una. Energia sexuala este vazuta ca energia creativa a Universului.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri