12:04, 12 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 1271 share-uri

Nu suntem toti la fel. De fapt suntem combinatii de culori, de stari, de trasaturi. Ne nastem cu anumite energii, unele dintre acestea fiind mai dominante in noi si altele mai putin dominante. In cultura buddhista, fiecarei familii energetice ii este asociata o forma de intelepciune profunda, o culoare, un element, un peisaj, o directie, un anotimp, chiar si un moment al zilei.

Oamenii prezinta in general trasaturi de la maxim doua familii energetice, dar pot exista tot felul de combinatii intre cele 5, cat si posibilitatea de a schimba energia dominanta pe parcursul vietii. Ce familie energetica te defineste cel mai tare in acest moment?

Cele 5 familii energetice Buddha
 

Familia energetica Buddha - SPATIALITATE

Aceasta familie energetica are calitatea spatialitatii si acomodarii. Este vorba despre persoane care sunt foarte deschise la optiuni multiple. De exemplu, daca un prieten intreaba: Vrei sa vedem filmul „The Hours” sau „The Tree of Life”?, o persoana din familia energetica Buddha va raspunde ca ii este indiferent si nu pentru ca intr-adevar nu i-ar pasa, ci pentru ca aceasta persoana este atat de deschisa incat nu poate sa spuna cu fermitate daca ii place sau nu ii place ceva, explica Linda V. Lewis de la Elephant Journal.
Familia energetica Buddha radiaza energie alba, pace si spatiu. Aceasta energie este una care permite lucrurilor sa fie. Cand oamenii din aceasta familie manifesta energia Buddha in sens pozitiv, ei sunt receptivi, se adapteaza usor, te intelegi usor cu ei si sunt conectati in moduri profunde la existenta.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Energia Buddha, simbolizata de imensitatea si calmul cerului - Foto: Pixabay

Citeste si:
Astenia de primăvară sau durerile articulare combătute cu ajutorul...
Astenia de primăvară sau...

Aspectele umbra ale oamenilor dominati de aceasta energie – Cum se manifesta nevrozele lor? Cand oamenii manifesta partea negativa a acestei energii, ei pot fi mohoriti, plictisiti si insensibili. Au tendinta de a ignora vivacitatea vietii si devin lenesi.

Daca intelepciunea se trezeste intr-un astfel de individ, el are capacitatea de a iesi din starea lui letargica si de a actiona, oferind intelepciunea lui si nelasandu-se purtat de indiferenta. Astfel, energia sa se va manifesta benefic si asupra celorlalte familii energetice. Energia Buddha este de culoarea albastrului cerului.

 Citeste mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri