„Sunt la fel ca tine” - este mesajul Keenei Alwahaidi care incearca sa explice lumii intregi ce inseamna sa fii musulman in America de Nord.

Parintii mei m-au invatat sa tratez oamenii cu respect, sa ofer la randul meu si sa ii iubesc pe ceilalti indiferent de ce rau mi-au facut. Am fost crescuta sa iert, sa uit si sa evit sa cauzez probleme.

Spre surprinderea unor persoane, sunt la fel ca toti ceilalti prieteni ai mei; studiez, ma duc la shopping si citesc carti. Ma duc la gradina zoologica, imi scot cainele la plimbare si imi plac filmele. Am visuri, pasiuni si ma bucur de lucrurile mici ale vietii .

Si, credeti-ma, sunt mii de alti musulmani exact la fel ca mine; doar deschideti-va ochii.

Sunt atacurile ISIS neinsemnate? Nu, insa nu sunt pe placul nimanui din lumea musulmanilor adevarati.

Oricine poate scoate ceva precum Biblia din context – asta nu il face corect. In aceasta situatie, o simpla aruncatura de ochi in Coran poate raspunde mai multor intrebari decat ar putea sa o faca toti jihadistii radicali din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cum a spus profetul nostru Mahomed odata: “Cel mai mare jihad este sa te lupti cu propriul suflet, sa te lupti cu raul dinauntrul tau.” Daca aceasta nu este dovada ca musulmanii sunt indemnati sa fie oameni mai buni in fiecare zi, atunci nu stiu ce este.

Speranta mea pentru aceasta lume este ca oamenii pot invata sa iubeasca aceasta religie, sa o accepte si sa inteleaga ca orice invatatura si valori pe care le-am invatat vreodata vin direct de la ea.

Oamenii pot sa spuna ce vor, insa singurul mod in care poti intelege este privind lucrurile in tot ansamblul lor.

Sursa: https://elitedaily.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri