12:10, 26 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 3274 share-uri

Aceste 12 legi Universale sunt adevarate precum legile fizicii si ele ne guverneaza tuturor vietile, cei mai multi dintre noi nefiind constienti de existenta lor. Cunoscand aceste legi universale, devenim constienti de faptul ca noi ne cream viata.

7. Legea Atractiei

Legea atractiei arata modul cum cream lucruri, evenimente si cum atragem oameni in vietile noastre. Gandurile noastre, sentimentele, cuvintele si actiunile produc energii care in schimb atrag energii asemanatoare. Energiile negative atrag consecinte negative, iar energiile pozitive atrag energii pozitive.

Foto: Flickr; Ian Burt

Citeste si:
Surprize prețioase de Ziua Mamei: 20 de idei de Felicitări și...
Surprize prețioase de Ziua...

8. Legea transformarii permanente a energiei

Aceasta lege arata ca fiecare dintre noi avem puterea interioara de a schimba conditiile din vietile noastre. Vibratiile inalte le consuma si le transforma pe cele joase; in consecinta, fiecare dintre noi putem sa schimbam energia din viata noastra, intelegand si aplicand aceasta lege universla si aplicand principiile incat sa provocam schimbarea.

9. Legea Relativitatii

Legea relativitatii arata ca fiecare persoana primeste o serie de probleme (Teste de Initiere) cu scopul intaririi luminii lor interioare. Trebuie sa consideram acese teste ca niste provocari si sa ramanem conectati inimilor noastre atunci cand vrem sa ne rezolvam problemele. Aceasta lege ne mai invata sa ne mai comparam problemele cu ale celorlalti pentru a pune totul intr-o perspectiva potrivita. Indiferent cat de grea este situatia prin care trecem, exista cineva care este intr-un moment si mai rau. Totul este relativ.

Citeste si:
Ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți cumpăra o locuință a ta
Ce pași trebuie să urmezi...

10. Legea Polaritatii

Legea polaritatii arata ca tot ceea ce ne inconjoara este un continuum si are o opozitie. Putem sa suprimam si sa transformam gandurile nedorite, concentrandu-ne pe polul opus. Este legea vibratiilor mentale.

11. Legea Ritmului

Aceasta lege arata ca totul vibreaza si se misca in anumite ritmuri. Aceste ritmuri stabilesc sezoane, cicluri, stadii de dezvoltare si matrice. Fiecare ciclu reflecta reularitatea Universului. Maestrii stiu cum sa transceada partile negative ale ciclului nelasand ca lucrurile negative sa le penetreze constiinta.

12. Legea Genului

Aceasta ultima lege dintre cele 12 legi universale arata ca totul are un principiu masculin (yang) si unul feminina (yin) si ca aceste principii sunt baza pentru toata creatia. Initiatul spiritual trebuie sa balanseze energiile masculine si feminine din el insusi pentru a deveni un Maestru.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri