12:10, 26 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 3274 share-uri

Aceste 12 legi Universale sunt adevarate precum legile fizicii si ele ne guverneaza tuturor vietile, cei mai multi dintre noi nefiind constienti de existenta lor. Cunoscand aceste legi universale, devenim constienti de faptul ca noi ne cream viata.

(Acesta este un extras din cartea „The Light Shall Set You Free” (Lumina te va elibera) – de Dr. Norma J. Milanovich si Dr. Shirley McCun, via www.one-mind-one-energy.co)

Cele 12 legi Universale care ne guverneaza viata si tot ceea ce exista

1. Legea Intregului Divin

Prima dintre cele 12 Legi universale ne ajuta sa intelegem ca traim intr-o lume in care totul este in interconexiune. Tot ceea ce spunem, facem sau gandim, sau credem ii afecteaza pe ceilalti si universul din jurul nostru.

Citeste si:
Surprize prețioase de Ziua Mamei: 20 de idei de Felicitări și...
Surprize prețioase de Ziua...

2. Legea Vibratiei

Aceasta lege arata ca tot ceea ce exista in Univers se misca, vibreaza si calatoreste in patternuri circulare. Aceleasi principii ale vibratiei in lumea fizica se aplica gandurilor noastre, sentimentelor, dorintelor in Lumea eterica. Fiecare sunte, lucru si chiar gand are propria vibratie energetica, unica.

3. Legea Actiunii

Legea Actiunii trebuie sa fie aplicata pentru ca formele sa se manifeste pe Pamant. Trebuie sa ne implicam in actiuni care ne sustin dorintele, gandurile, emotiile si cuviutele, pentru a ajuta ca acestea sa prinda forma.

Citeste si:
Ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți cumpăra o locuință a ta
Ce pași trebuie să urmezi...

4. Legea corespondentei

Aceasta lege arata ca principiile legilor fizicii care explica lumea fizica – energia, lumina, vibratia, miscarea – au principiile lor corespondente in lumea eterica sau univers. „In Cer ca si pe Pamant”.

Foto: Flickr; Nasa Goddard

5. Legea Cauzei si a Efectului

Aceasta Lege Universala arata ca nimic nu se petrece intamplator sau in afara Legilor Universale. Fiecare actiune are o reactiune sau o consecinta si „culegem ceea ce am sadit”.

6. Legea Compensarii

Legea Compensarii este legea cauzei si a efectului aplicata abundentei si bine-cuvantarilor de care ne puetm bucura. Efectele pozitive ale faptelor noastre pot fi materializate in intamplari frumoase, prietenii, bani, mosteniri, etc. Orice ne face fericiti in mod personal, material sau imaterial.

Foto main: Flickr/ Brinks Alo


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri