7 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Pentru a-ti antrena mintea sa caute fiecare resursa posibila prin care iti poate indeplini dorintele, trebuie sa iti creezi un obicei din a gandi orientat spre succes; ai nevoie, alaturi de afirmatii, doar de consecventa, determinare si emotii pozitive puternice.

Afirmatiile sunt declaratii pozitive repetate, care descriu o situatie pe care o doresti, ajung sa se imprime la nivel subconstient, determinandu-l sa ia masuri si sa depuna eforturi pentru a determina transformarea afirmatiilor in realitate. Cuvintele si gandurile iti pot “programa” mintea in acelasi mod in care comenzile si scripturile pot programa un calculator. Afirmatiile repetate te ajuta sa te concentrezi pe ceea ce te preocupa si creeaza imagini mentale corespunzatoare la nivel constient care influenteaza in mod corespunzator si subconstientul.

Mintea constienta, cea care gandeste, incepe acest proces, apoi subconstientul preia controlul si se concentreaza pe dorintele tale. Este un proces similar vizualizarii creative. Utilizarea acestui proces cu atentie si in mod consecvent, pe langa influentarea subconstientului, te poate ajuta sa iti transformi o serie de obiceiuri, comportamente, atitudini, reactii si chiar sa iti modifici viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

Foto: Agaligo / Shutterstock

Mintea trebuie antrenata pentru a fi pregatita de succes, in acelasi mod in care tu, ca persoana, ai nevoie de competente si cunostinte pentru a reusi in cariera. Este nevoie sa creezi climatul mental favorabil in care ceea ce iti doresti nu este doar posibil, ci realizabil. O minte neantrenata nu poate vizualiza succesul, deoarece functioneaza doar pe baza experientelor trecute si prezente, ceea ce a fost si ceea ce este, proiectand problemele trecute si prezente in viitor si vazand intotdeauna viitorul ca o consecinta a trecutului, ceea ce nu este intotdeauna bine. Daca ai esuat candva in trecut, mintea se va raporta intotdeauna la acel esec si il va proiecta pe orice vis sau dorinta ai avea pentru viitor.

Pentru a-ti antrena mintea sa caute fiecare resursa posibila prin care iti poate indeplini dorintele, trebuie sa iti creezi un obicei din a gandi orientat spre succes; ai nevoie, alaturi de afirmatii, doar de consecventa, determinare si emotii pozitive puternice.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR

Rezultatele pot aparea in cateva ore, zile, saptamani sau chiar mai mult, asta depinde de cata dorinta, concentrare, credinta si ce sentimente transpui in cuvinte si cat de maret iti este scopul. In plus, daca repeti timp de cateva minute afirmatii pozitive iar restul zilei ti-l petreci incarcat cu ganduri negative, anulezi orice efect benefic al acestora, deci este important sa faci un efort de vointa si sa renunti la sentimentele negative care te pot afecta. In momenul in care stii cum sa te folosesti de afirmatii, ai la dispozitie o unealta foarte utila care iti poate imbunatati viata.

In momentul in care iti alegi afirmatiile, fii cat se poate de relaxat, fii atent la ce cuvinte rostesti, incearca sa alegi cuvinte fara conotatii negative, foloseste timpul prezent si nu alege afirmatii prea lungi. Afirmand cu incredere si credinta ceea ce iti doresti in viata, deja iti vizualizezi dorinta emotional si mental, o simti ca fiind palpabila si astfel o atragi in viata ta, indiferent de circumstantele din prezent. Iata cateva exemple de afirmatii care pot aduce succesul in viata ta:

Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli


• “Sunt motivat si productiv.”


• “Gandesc mereu pozitiv si realizez lucruri marete.”


• “Posed dorinta si vointa de a reusi.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri