5 Martie 2014 publicat în Lifestyle 44 share-uri

De generatii, am lasat ca numerele care corespund cu numarul anilor pe care i-am trait pe aceasta planeta sa ne spuna ceea ce ar trebui sa simtim si cum sa ne comportam. -- Louise L. Hay

Louise L. Hay este autoarea bestesellerului international Poti sa iti vindeci viata. Ea tine cursuri de metafizica si este o "invatatoare" cu peste 50 de milioane de carti vandute in toata lumea. Pentru mai bine de 30 de ani i-a ajutat pe oameni sa implementeze potentialul maxim pe care il au in aceasta viata, prin intermediul puterilor lor creative si capacitatea de auto-vindecare.

Am considerat ca este important sa facem cunoscut si publicului Garbo.ro acest text minunant de Louise L. Hay care ne poate schimba la 180 de grade perceptia asupra trecerii timpului!

"Asemenea altor aspecte din viata noastra, ceea ce acceptam si credem din punct de vedere mental, devine adevarat pentru noi. Este timpul sa ne schimbam credintele cu privire la imbatranire. Cand privesc in jur, vad oameni batrani plapanzi, bolnavi, si speriati. Si imi spun: Nu ar trebui sa fie asa. Multi dintre noi au invatat ca schimbandu-si modul de a gandi, ne putem schimba vietile. Si eu stiu ca putem sa ne transformam imbatranirea intr-o experienta vibranta, pozitiva, sanatoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Am acum 83 de ani si sunt o fata mare, sanatoasa si puternica. In multe feluri. Ma simt mai tanara decat eram la 30-40 de ani pentru ca de multa vreme nu mai simt presiunea de a ma conforma unor anumite standarde impuse de societate. Sunt libera sa fac ceea ce imi doresc. Nu mai caut aprobarea nimanui si nu imi pasa de ceea ce ar putea sa gandeasca oricine despre mine. Imi fac placere mult mai des. Presiunea celor din jur nu mai este importanta. Cu alte cuvinte, pentru prima data in viata mea, ma pun pe mine pe primul loc. Si ma simt bine.

A fost un timp cand lasam ca mass media sau asa zisele figuri de autoritate sa dicteze felul meu de a fi, sa faca judecati in privinta a ceea ce port si ce produse cumpar. Pe atunci chiar credeam ca daca nu voi folosi acele produse care erau promovate, atunci nu as fi fost „acceptabila”. Intr-o zi mi-am dat seama ca folosind aceste produse voi deveni mult mai aceeptabila dar doar pentru o zi. A doua zi trebuia sa o iau de la capat. Mi-amintesc cum petreceam ore in sir, pensandu-mi sprancenele. La acest punct din viata mea, acel gest imi pare atat de prostut.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Cum să alegi componente pentru baia ta

In prima parte a secolului 20, speranta de viata medie era de 49 de ani. Acum, la mai putin de 100 de ani, este in jur de 85. Maine ar putea fi 125 de ani. Este timpul sa ne schimbam modul de a ne privi viata. Nu trebuie sa mai acceptam notiunea ca imbatranind devenim bolnavi, tristi si speriati. Este timpul sa ne asumam responsabilitatea pentru sanatatea noastra. Putem sa ne luam gandurile sub control si putem sa ne cream o viata la batranete care este chiar cu mult mai larga decat a altor generatii. Ma vad vitala, vivace, sanatoasa, plina de viata si contribuind pe aceasta planeta pana in ultima mea zi de viata. Sunt in pace cu varsta mea. Cu cat strabat mai mult anii mei comoara, imi permit sa devin o Batrana a Excelentei. Vreau sa le arat tuturor cum sa fie plini de viata la orice varsta.

Avem abilitatea de a contribui la societatea noastra si sa facem lumea un loc mai bun pentru nepotii nostri. Imi place sa experimentez fiecare varsta. Ma bucur de fiecare an care trece.
 

Sa afirmam:

Sunt tanara si frumoasa… la orice varsta.
Ii onorez si ii respect pe toti oamenii in varsta din viata ema.
Am ganduri noi si diferite in fiecare zi.
Viata mea este o aventura glorioasa.
Nu am limitari.
Imi fac timp sa ma joc cu copilul meu interior.
Meditez, fac plimbari linistite, ma bucur de natura; Ma bucur sa petrec timp singura.
Rasul este o buna parte din viata mea; Nu am resentimente.
Traiesc fiecare zi din plin.
Am tot timpul din lume. "

Louise L. Hay

Iti mai recomandam si:

Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!

Poti sa iti vindeci inima, mintea si trupul!

Horoscopul care iti schimba viata: Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie

 

Foto homepage: Shutterstock.com, femeie batrana fericita, femeie, batrana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri