Eclipsa din data de 28 septembrie 2015 va fi cel mai important eveniment astrologic al anului dar nu va temeti, aceasta Super Eclipsa de Luna va aduce cu sine senzatii extraordinare: iubire, afectiune, caldura sufleteasca si schimbare.

Dragostea nu se sfarseste. Evolueaza si se schimba in timp

Este un moment cand redefinirea sentimentelor si legaturilor isi pune amprenta asupra vietilor noastre. Multi dintre noi am fost aruncati in karma relatiilor incepand cu ciclul retrograd al lui Venus, din acest iulie. Acum, acest ciclu se apropie de sfarsit, iar noi ar trebui sa fim mai aproape de a ne intelege propriile nevoi, cat si ceea ce avem nevoie in relatiile amoroase.

Daca exista vreo indoiala cu privire la longevitatea unei relatii, acum este momentul cand vom afla. Limitarile trebuie provocate. Universul ne va vorbi cu forta – dar doar cei deschisi sa citeasca aceste semne, pot sa ia parte la acest discurs. Iata de ce, luna plina este si o invitatie la deschidere si la constientizare.

Ne putem astepta de asemenea si la redefinirea relatiilor, datorita energiilor care se vor manifesta din partea asteroidului Juno. Saturn este de asemenea acolo ca sa creeze legaturi puternice intre cei care simt ca vor sa ramana impreuna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Relatiile de toate timpurile, nu doar cele romantice, au nevoie de o redfinire, ceea ce se va intampla in zilele ce urmeaza, datorita Eclipsei de Luna. Imbratisati iubirea si schimbarea!

Foto homepage: Flickr/ Prayitno

Dupa o idee originala www.elephantjournal.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri