11 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 13 share-uri

"Fac exercitiul recunostintei: in fiecare dimineata gasesc trei motive pentru care sunt recunoscatoare in acea zi." Va invitam sa cititi un interviu cu Izabela Panescu, realizatoarea emisiunii "Tinerete fara batranete", si sa descoperiti care este secretul personal pentru o viata sanatoasa si implinita:

Ce aduce in aceasta toamna emisiunea "Tinerete fara batranete?"


In acest sezon al emisiunii vom analiza fenomene actuale care ne influenteaza sanatatea fizica, dar si pe cea mintala. Vom vorbi, de exemplu, despre consumerism, divort, depresia la adolescenti, situatia proaspetelor mame. De asemenea, incepand de duminica, in fiecare editie a emisiunii vom prezenta povestea unei persoane a carei viata s-a schimbat datorita sportului. Este vorba despre oameni care s-au transformat din sedentari in activi. Vrem sa vedem ce transformari au avut loc in viata lor, dincolo de aspectul fizic. Stim cu totii ca vei slabi sau vei arata mai bine daca incepi sa faci miscare, dar si mai importante sunt schimbarile care se petrec la nivel profund, mai ales la nivel psihic. Nu uitati, ne vedem in fiecare duminica de la ora 13:30, pe Digi24.

Te-a schimbat in vreun fel faptul ca prezinti de 3 ani aceasta emisiune?

Da, chiar m-a schimbat! Sunt extrem de recunoscatoare ca ma ocup de emisiunea “Tinerete fara batranete” de la Digi24, pentru ca am cunoscut atatia oameni frumosi, atatia oameni de la care am invatat foarte multe, atatia oameni care sunt un exemplu de vointa si care mi-au dat lectii de viata pe care nu le voi uita niciodata. Ma refer la oamenii pe care i-ati vazut cu totii in emisiune, dar si la colegii mei, pentru ca alaturi de ei petrec cel putin 9 ore pe zi. Datorita lor si a experientelor din acesti ani am ajuns sa ma cunosc mai bine, sa am mai multa incredere in mine, sa fiu mai prezenta, sa privesc fiecare provocare ca pe o noua etapa care ma va ajuta sa evoluez, nu ca pe o piedica.


Ce le-ai recomanda celor care au o problema de sanatate - sa mearga la doctor sau sa apeleze la tratamente naturiste?

E foarte important sa consulte un medic chiar si daca vor sa apeleze la tratamente naturiste. Multe persoane fac aceasta greseala: se trateaza singuri, in functie de ce gasesc pe internet sau aud la prieteni si vecini. Suntem diferiti, asa ca tratamentele trebuie sa fie personalizate. Daca mie imi face bine extractul dintr-o planta s-ar putea ca tie sa iti faca rau, chiar daca tratam aparent aceeasi problema de sanatate.

Care este ritualul tau zilnic de intretinere?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri