, 8 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 277 share-uri

Cu ocazia acestei zile speciale a Nasterii Maicii Domnului, va dedicam o colectie cu cele mai alese ganduri si cuvinte pe care sfinti si mari personalitati le-au spus despre Fecioara Maria si uram La Multi Ani celor care astazi isi serbeaza ziua numelui.

Astazi, 8 septembrie, calendarul crestin consemneaza o mare si importanta sarbatoare, sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului (cunoscuta in popor si ca Sfanta Maria Mica). Cu ocazia acestei zile speciale, va dedicam o colectie cu cele mai alese ganduri si cuvinte pe care sfinti si mari personalitati le-au spus despre Fecioara Maria si uram La Multi Ani celor care astazi isi serbeaza ziua numelui.

Va dorim o viata frumoasa, multa liniste in suflete si apropiere fata de divinitate!

Special de Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului: 22 de citate si cugetari despre Fecioara Maria

“Stati intotdeauna aproape de aceasta mama cereasca caci ea este marea care trebuie trecuta pentru a ajunge la tarmurile Splendorii Eterne.” (Padre Pio)

“Cand te-a lepadat Dumnezeu si nici sfintii nu se mai roaga pentru tine, a mai ramas cineva care nu te-a parasit: e Maica Domnului, iar Maica Domnului e ascultata." (Arsenie Boca)


“Unei femei pure i-a fost vestita nasterea fiului lui Dumnezeu. Unei femei decazute i-a fost anuntata Invierea lui.” (Fulton J. Sheen, Viata lui Hristos)

“Pot sa-ti dau un sfat pe care sa il pui in practica zilnic? Cand inima ta te face sa simti durere, spune-i astfel imaculatei Fecioare: “Priveste inspre mine cu compasiune. Nu ma abandona. Nu ma abandona, maica mea!” Si recomanda aceasta rugaciune si altora. “ (Sfantul Josemaria Escriva)

“Inainte, singur, nu puteai. Acum, te-ai intors catre Maica Domnului si cu ea, cat de usor.” (Sfantul Josemaria Escriva)

”Stiti voi cine-i Maica Domnului? Ea este Imparateasa Heruvimilor, Imparateasa a toata faptura, camara intruparii lui Dumnezeu-Cuvantul, usa luminii, ca lumina cea neapropiata ganditoare prin ea a venit in lume. Ea este usa vietii, ca Viata Hristos prin ea a intrat in lume. Ea este poarta cea incuiata prin care n-a trecut nimeni decat Domnul, cum spune Proorocul Iezechiel” (Cleopa Ilie)

“Crestinii sunt adesea criticati pentru importanta si respectul pe care le acorda Fecioarei Maria in timp ce simultan sunt condamnati ca nu acorda importanta si respect femeilor.” (Michael Coren, De ce catolicii au dreptate)

Foto int: UMB-O / Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri