8 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Cu ocazia acestei zile speciale a Nasterii Maicii Domnului, va dedicam o colectie cu cele mai alese ganduri si cuvinte pe care sfinti si mari personalitati le-au spus despre Fecioara Maria si uram La Multi Ani celor care astazi isi serbeaza ziua numelui.

“E mai scumpa dragostea Maicii Domnului fata de noi decat toata averea, toate rangurile, toate sanatatea si tot ce este pe pemant de mare pret. Inchipuie-ti sa ai avocat pe Maica Domnului! Eu vi-l recomand.” (Parintele Ioan Iovan )

“Maria, daruieste-mi Inima ta: atat de frumoasa, atat de pura, atat de imaculata, inima ta atat de plina de dragoste si smerenie incat sa pot sa il primesc pe Iisus in Painea Vietii si sa-l iubesc asa cum l-ai iubit Tu si sa-i slujesc sub infatisarea saraciei”. (Maica Tereza)

Foto: DeepGreen / Shutterstock.com

“Doar o femeie, divina, poate sa stie tot ceea ce poate sa sufere o femeie.” (Willa Cather)

“Fecioara Maria este ca o mama buna care, nemultumita sa supravegheze asupra tuturor copiilor ei in general, poarta de grija fiecaruia in parte” (Sfantul John Vianney)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

“Nu se tem oamenii de armatele puternice si ostile asa cum se tem puterile iadului de numele si protectia Fecioarei Maria.” (Sfantul Bonaventure)

“In mijlocul pericolelor, indoielilor, greutatilor, gandeste-te la Fecioara Maria, cheam-o. Nu ii lasa numele sa iti paraseasca buzele, niciodata nu ingadui sa iti paraseasca inima. Si daca vei obtine sprijinul rugaciunii ei, nu ezita sa mergi pe urma pasilor ei. Cu ea drept calauza, nu te vei rataci niciodata; In timp ce te rogi ei, nu o sa-ti pierzi inima niciodata; atata timp cat o vei avea in minte, esti la adapost de inselaciune; atata timp cat ea te tine de mana, nu poti pica; sub protectia ei, nu ai nimic de care sa te temi; daca ea merge inaintea ta, nu vei fi coplesit de oboseala”. (Sfantul Bernard de Clairvaux)

“Niciodata sa nu iti fie frica sa o iubesti pe Fecioara Maria prea mult. Nu o poti iubi niciodata mai mult decat Iisus.” (Sfantul Maximilian Kolbe)

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

“Maria este femeia cea mai de sus si cel mai nobil giuvaier in crestinism dupa Hristos... Ea este noblete, intelepciune si sfintenia personificata. Nu o putem onora niciodata suficient. (Martin Luther)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri