Aceste legi de dezvoltare personala elaborate de Peter Arnold te pot ghida inspre atingerea succesului in viata, in dragoste, in cariera si in relatiile cu ceilalti:

14. Legea Alegerii – Suntem liberi sa alegem lucrurile la care sa ne gandim si, de aceea, liberi sa alegem toate celelalte parti ale vietii noastre.

15. Legea Optimismului – O atitudine mentala pozitiva merge mana in mana cu succesul si fericirea. Optimismul ne face sa fim binedispusi si placuti, mai suspectibili de a reusi.

16. Legea Schimbarii – Toate lucrurile se schimba, nimic nu este fix. Daca nu profitam de schimbare, vom fi victimele schimbarii!

Foto: Schimbare, Shutterstock

17. Legea Controlului - Avem incredere in noi insine si ne simtim pozitivi in privinta a ceea ce facem in masura in care simtim ca suntem in controlul vietilor noastre.

18. Legea Responsabilitatii – Suntem in intregime responsabili pentru tot ceea ce suntem, tot ceea ce avem, tot ceea ce devenim si tot ceea ce realizam.

19. Legea Compensatiei – Investind ceva, vom obtine ceva. Vom fi intotdeauna compensati pe deplin pentru orice facem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

~ Peter Arnold, via https://www.professionalnetworkers.com

Foto homepage: Succes, femeie fericita @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri