1 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Noteaza-ti pe o foaie de hartie raspunsurile la cerintele de mai jos si apoi citeste interpretarile testului. Vei fi uimit de rezultate!

Testul celor 9 cerinte: REZULTATE

1. Scara simbolizeaza Parcursul tau profesional. Urcarea scarii este asociata cu realizarile profesionale si progresul, in timp ce coborarea ei inseamna opusul.

2. Casa pe care o vezi simbolizeaza Moartea. Daca ai intrat in casa inseamna ca accepti ideea mortii si o vezi ca pe un proces natural. Casa poate avea insa si alta semnificatie. Daca, spre exemplu, ti-ai imaginat o casa abandonata si veche, cu panze de paianjeni in colturi, atunci esti o persoana aventuroasa, careia ii plac riscurile.

3. Ursul reprezinta Comportamentul sexual si relatia ta sexuala cu partenerul de viata. Daca, spre exemplu, te-ai imaginat stand si asteptand sa vezi mai intai ce face ursul inainte de a actiona in vreun fel, atunci acest lucru poate inseamna ca nu obisnuiesti sa iei initiativa in dormitor si ca il lasi pe partenerul tau sa faca mai intai el primul pas.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

4. Strada reprezinta Viata ta. In cazul in care, spre exemplu, ti-ai imaginat o strada dreapta, cu trotuar, inseamna ca ai o viata linistita si nu te confrunti cu obstacole sau probleme majore. Daca in schimb, aceasta se bifurca si da spre drumuri diferite, atunci acest lucru poate semnifica faptul ca esti pusa in fata unei decizii care iti poate schimba viata. Masinile sau alte mijloace de transport care blocheaza strada simbolizeaza obstacole.

5. Cheile reprezinta Prietenii tai, dar si modul in care ii vezi si relatia pe care o au cu tine. Faptul ca ti-ai dorit sa iei cheile cu tine (sau nu) indica gradul de apropiere fata de ei. Daca le-ai luat cu tine inseamna ca cei din jurul tau au un rol important in viata ta.

Continua sa citesti Rezultatele Testului pe pagina urmatoare ⇒⇒⇒


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri