12:04, 2 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 535 share-uri

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna!

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna! In acest articol, ti-am pregatit un top al numelor romanesti masculine si feminine intre care exista cea mai buna compatibilitate:

Nume Romanesti intre care exista o compatibilitate perfecta

Foto: Dragoste, tandrete @ Shutterstock

Citeste si:
Astenia de primăvară sau durerile articulare combătute cu ajutorul...
Astenia de primăvară sau...

1. Bogdan + Melania

Bogdan este un nume de origine slava, compus din “bog” (Dumnezeu) si “dan” (dat). Are prin urmare o rezonanta aparte, insemnand “daruit de Dumnezeu”. Melania este un frumos nume de origine greceasca, avand la baza adjectivul “melan” ce desemneaza negrul, nobletea.

Sunteti suflete pereche si formati un cuplu perfect. Va uneste dragostea, dar intre voi exista si o conexiune puternica de natura spirituala. Va intelegeti unul pe celalalt si relatia voastra este una solida si armonioasa. Aveti cele mai mari sanse sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti.

Citeste si:
Ponytail – o coafură actuală. Cum să obții o coadă sleek în doar...
Ponytail – o coafură actuală....

2. Alexandru + Maria

Alexandru este un nume de origine greaca, fiind format din “alexo” (a proteja, a apara) si “andros” (barbat) si insemnand asadar “protector al barbatilor”, “cel care isi apara poporul”. Prin urmare, acest nume are o semnificatie speciala si anume pe cea de “aparator, protector”. Maria, in schimb, este un nume de origine ebraica si provine din “Miryam” care inseamna “copil dorit” sau “iubita de Dumnezeu”.

Maria are o personalitate gingasa, delicata si este ocrotita in modul cel mai tandru si frumos de Alexandru. Formati un cuplu atragator si chimia dintre voi nu se poate stinge nici peste ani. Punctul forte al relatiei voastre il reprezinta modul in care comunicati. In perioada de maturizare a relatiei voastre, veti miza mai mult pe dezvoltarea laturii sale intelectuale.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri