2 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna!

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna! In acest articol, ti-am pregatit un top al numelor romanesti masculine si feminine intre care exista cea mai buna compatibilitate:

Nume Romanesti intre care exista o compatibilitate perfecta

Foto: Dragoste, tandrete @ Shutterstock

1. Bogdan + Melania

Bogdan este un nume de origine slava, compus din “bog” (Dumnezeu) si “dan” (dat). Are prin urmare o rezonanta aparte, insemnand “daruit de Dumnezeu”. Melania este un frumos nume de origine greceasca, avand la baza adjectivul “melan” ce desemneaza negrul, nobletea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Sunteti suflete pereche si formati un cuplu perfect. Va uneste dragostea, dar intre voi exista si o conexiune puternica de natura spirituala. Va intelegeti unul pe celalalt si relatia voastra este una solida si armonioasa. Aveti cele mai mari sanse sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti.

2. Alexandru + Maria

Alexandru este un nume de origine greaca, fiind format din “alexo” (a proteja, a apara) si “andros” (barbat) si insemnand asadar “protector al barbatilor”, “cel care isi apara poporul”. Prin urmare, acest nume are o semnificatie speciala si anume pe cea de “aparator, protector”. Maria, in schimb, este un nume de origine ebraica si provine din “Miryam” care inseamna “copil dorit” sau “iubita de Dumnezeu”.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Maria are o personalitate gingasa, delicata si este ocrotita in modul cel mai tandru si frumos de Alexandru. Formati un cuplu atragator si chimia dintre voi nu se poate stinge nici peste ani. Punctul forte al relatiei voastre il reprezinta modul in care comunicati. In perioada de maturizare a relatiei voastre, veti miza mai mult pe dezvoltarea laturii sale intelectuale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri