TESTUL celor 9 CERINTE - Un Test Extraordinar de psihologie relationala. Il faci si ramai uimit!

1 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Noteaza-ti pe o foaie de hartie raspunsurile la cerintele de mai jos si apoi citeste interpretarile testului. Vei fi uimit de rezultate!

6. Suportul de lumanari reprezinta Dragostea pe care o primesti de la ceilalti, iar materialul din care este confectionat simbolizeaza tipul de dragoste pe care o primesti.

Daca acesta este confectionat din sticla, atunci aceasta dragoste este delicata si fragila, sticla fiind un material casant.

Si cristalul este casabil, dar este in schimb este mai rezistent, putin mai greu si mai valoros. La fel si dragostea pe care o primesti.

Pe de alta parte, metalul este un material solid care nu se sparge usor. Oxideaza insa in timp si se poate transforma in rugina daca nu este intretinut si curatat in mod frecvent. Trebuie sa intretii aceasta dragoste.

7. Calul reprezinta Partenerul tau de viata. Raspunsul tau la intrebarea 7 iti dezvaluie perceptia/viziunea asupra relatiei cu persoana iubita, dar si modul in care te comporti intr-o relatie, atitudinea ta fata de partener.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

8. Cubul este de fapt un simbol al Personalitatii tale.

Un cub de plastic = o personalitate puternica, care nu isi schimba usor conceptiile si ideile

Un cub de sticla = o persoana fragila, care incearca sa faca fata provocarilor din jur

Un cub confectionat dintr-un material moale = esti o persoana sensibila, emotionala

Un cub confectionat din lemn = deoarece lemnul are proprietate de a fi atat rece, cat si cald, cubul din lemn poate desemna o personalitate echilibrata, cu emotii variate.

9. Ordinea in care ai pus cele 3 cuvinte reprezinta Prioritatile tale in viata. Tine cont de faptul ca Scara reprezinta cariera si traseul tau profesional, Calul este un simbol al partenerului de viata, iar Sfesnicul reprezinta dragostea pe care o primesti de la ceilalti. Concluziile le poti trage singur.

Sursa test: www.learning-mind.com

Foto homepage: mister, masca @Shutterstock

A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri