Ti-a spus cineva vreodata ca pentru a fi fericita trebuie sa inveti asta? Crezi ca ai putea sa o faci? Iata cateva trucuri de la femeile cu adevarat fericite!

Unii ar spune ca fericirea este relativa si ca fiecare dintre noi tindmem sa ajungem acolo, insa niciodata nu reusim cu adevarat sa simtim fericirea absoluta.

Altii ar spune ca fericirea o gasesti in lucruri simple si ca trebuie doar sa crezi in ea.

Eu as spune ca fericirea se invata.

Va invit asadar sa invatati sa fiti fericite in fiecare zi, in fiecare clipa, in fiecare moment si oricand va doriti asta.

foto: femeie care zambeste, shutterstock

1. Femeile fericite observa binele din jurul lor

Daca vrei sa te bucuri de fiecare clipa, in fiecare zi, trebuie sa inveti sa vezi lucrurile bune din jurul tau. Sa vezi oamenii frumosi, sa vezi binele pe care il fac, sa vezi energiile pozitive si tot ceea ce iti face bine.

Invata sa vezi dincolo de aparente, dincolo de lucrurile negative care ies in evidenta atat de mult si concentreaza-te pe lucrurile bune. Doar asa vei putea sa vezi binele din jurul tau si te vei putea bcura de asta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

2. Femeile fericite stiu ca nimic nu dureaza o vesnicie

Stiu ca ai vrea ca oamenii dragi sa iti fie alaturi toata viata si ca ai vrea ca momentele frumoase sa nu se mai sfarseasca. Stiu ca ai vrea sa se opreasca timpul in loc exact in mementul in care esti impacata cu tine si esti linistita cu ce se intampla in viata ta.

Stiu ca ai vrea sa ai parte doar de lucruri bune, insa trebuie sa inveti ca nimic nu dureaza o vesnicie, iar asta te va ajuta sa treci mai usor peste momentele grele si sa te bucuri din plin de momentele frumoase.

3. Femeile fericite stiu sa aprecieze rutina

In fiecare dimineata iti bei cafeaua si mananci rapid un sandwich in timp ce asculti muzica si te machiezi. Apoi iti cauti parfumul preferat si dintr-o data ziua ta devine perfecta.

Faptul ca in fiecare dimineata iti bei cafeaua si te machiezi in timp ce incerci sa iei un mic dejun rapid si mai asculti si muzica, te face fericita. Este obiceiul tau si nu il vei schimba pentru nimc in lume pentru ca el inseamna un nou inceput de zi, iar inceputurile sunt intotdeauna perfecte.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri