26 Ianuarie 2015 publicat în Lifestyle 236 share-uri

Iubirea de sine este singurul lucru care vindeca orice problema si ne poate schimba vietile in mai bine. 12 sfaturi de la Louise Hay pentru a invata cum sa ne iubim pe noi insine mai mult.

7. Ajuta-te singur.

Foto: Iubire de sine, vindecare via Shutterstock

Gaseste modalitati de a te sprijini pe tine insuti. Apeleaza la prieteni si permite-le sa te ajute. Esti puternic daca ceri ajutor atunci cand ai nevoie.

8. Iubeste-ti si partile negative.

Constientizeaza ca le-ai creat pentru a-ti indeplini o nevoie. Insa acum poti gasi modalitati noi, pozitive pentru a-ti indeplini acele nevoi. Asa ca elibereaza-te cu dragoste de vechile patternuri negative.

9. Ai grija de corpul tau.

Invata despre nutritie. Care este acel “combustibil” de care corpul tau are nevoie pentru a avea energie optima si vitalitate? Invata despre miscare. Ce fel de miscare iti place sa faci? Pretuieste si respecta templul in care traiesti.

10. Fa exercitii cu tine insuti in oglinda.

Uita-te des in ochii tai. Arata-ti ca in interiorul tau se afla un sentiment de dragoste pentru tine insuti care creste cu fiecare clipa. Iarta-te pe tine insuti in timp ce te uiti in oglinda. Vorbeste cu parintii tai in timp ce te uiti in oglinda. Iarta-i si pe ei, de asemenea. Spune “te iubesc, te iubesc cu adevarat” cel putin o data pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

11. Iubeste-te… iubeste-te ACUM.

Nu amana pentru cand te vei face bine sau vei pierde in greutate sau vei avea un job nou sau vei fi intr-o noua relatie. Incepe acum - si fa tot ce iti sta in putinta.

12. Distreaza-te.

Adu-ti aminte de lucrurile care iti aduceau bucurie in copilarie. Integreaza-le in viata ta acum. Gaseste o modalitate de a te bucura de tot ceea ce faci. Permite-ti tie insuti sa iti exprimi bucuria de a trai. Zambeste. Razi. Bucura-te si universul se va bucura alaturi de tine!

Sursa: https://www.healyourlife.com

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri