27 Ianuarie 2015 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Ai trait momente cand te-ai simtit neinteleasa, sau ca ceea ce se petrecea in jurul tau era poate mult, mult prea coplesitor? Sufletele Super Sensibile asemenea tie reprezinta cel putin 20% din populatie, dupa cum a aratat cercetatoarea Elaine Aron.

„am spuma de mare in vene,
fiindca am inteles
limba valurilor.” – Testamentul lui Orfeu (film din anul 1960 regizat de si cu Jean Cocteau)

Foto: Shutterstock.com; priveliste cu marea, marea

Toate sufletele sunt sensibile, dar unii oameni au capacitatea innascuta de a simti mai usor emotiile, ceea ce uneori poate deveni coplesitor. Nu te speria… Sistemul tau nervos nu face decat sa reactioneze mult mai usor la stimulii externi, fie ca acestia sunt pozitivi sau negativi. Este vorba despre o fragilitate pe care o impartasim cu totii, dar tu o accesezi mult mai usor.

Pe cat de frumoasa si colorata vezi viata uneori, pe atat de dureroasa iti pare alteori si te ranesc foarte usor o sumedenie de lucruri. Si iata ce trebuie sa faci ca sa te echilibrezi:

1. In primul rand fii constienta ca esti o persoana speciala

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Esti o persoana care traieste cu intensitate, iar aceasta vitalitate este o mare calitate, care iti stimuleaza fiecare celula a fiintei. Totul este provocator pentru persoanele care traiesc astfel si pe cat de provocator, pe atat de frumos.

Sunt firesti momentele cand te simti anxioasa si coplesita atunci cand ai impresia ca in jurul tau lucrurile nu sunt tocmai O.K., de vreme ce sistemul tau nervos raspunde mai usor la stimulii externi. Uneori, sensibilitatea ta face ca viata sa fie interpretata ca fiind foarte dureroasa, astfel incat iti vine sa te retragi si sa fugi undeva departe de haosul din jur.

Foto: Shutterstock.com; femeie, melancolie

  • "Si oare de ce ea asa, s-a gandit Lara, ca soarta mea sa fie sa vad totul si sa iau totul asa la inima?" Boris Pasternak


2. Creeaza

Sensibilitatea si creativitatea merg mana in mana, fiindca le leaga un fir natural si magic. Asa ca salveaza momentele acelea minunate de sensibilitate profunda si creeaza! Fa-i si pe ceilalti oameni sa simta ce simti tu is sa vada ce vezi tu, suflet sensibil!

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Foto: Shutterstock.com; creativitate, femeie citind, natura, motan


3. Bucura-te de natura si de compania animalelor

Sufletele SUPER Sensibile au tendinta de a fi intr-o conexiune adanca cu animalele, datorita intuitiei lor innascute, datorita capacitatii de a fi foarte grijulii si compasive. Animalele simt si apreciaza compania oamenilor sensibili si le fac viata mai frumoasa.

Foto homepage: Shutterstock.com; femeie, ploaie, melancolie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri