Un adevarat gentleman stie intotdeauna cum sa se comporte in societate. Sunt insa cateva reguli ce nu ar trebui incalcate niciodata. Iata care sunt cele mai importante dintre ele.

4. Un barbat inteligent este un barbat modest

Un adevarat gentleman si un barbat inteligent, un barbat ce tine la imaginea lui nu se va falii niciodata cu succesele lui ci va sta in umbra si va discuta despre orice altceva cu o modestie specifica.

5. Vorbiti despre voi, dar nu exagerati

Nu spune nimeni sa nu va prezentati calitatile, defectele, sa nu va prezentati si sa incercati sa ascundeti cine sunteti, dar trebuie sa faceti acest lucru cu grija atsfel incat sa nu acaparati discutia cu o prezentare a propriei persoane mult prea exagerata.

6. Nu faceti comparatii intre prieteni

Pentru a nu crea discutii sau neintelegeri intre prieteni, incearcati sa nu faceti comparatii intre acestia indiferent de situatie. Comparatiile nu sunt niciodata bune. Este mai bine sa prezentati punctele bune ale fiecarei persoane in parte.

7. Sa nu folositi citate din alta limba

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

In ultimul timp am inceput sa folosim limbile straine mai mult decat limba materna in discutiile pe care le avem in viata de zi cu zi. Doar daca discutia se desfasoara folosind o alta limba, sunt permise astfel de situatii.

8. Nu exagerati cu complimentele

In timpul unei conversatii cu o doamna, incetati sa o complimentati din doua in doua secunde. Va aprecia mult mai mult o discutie libera, o discutie interesanta, decat aceasta incercare asidua de cucerire.

Foto prima pagina: barbat atragator, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri