HOROSCOPUL SELENIC: Descopera-ti destinul si personalitatea in functie de Faza Lunii la nastere

13 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 94 share-uri

Afla in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut si descopera lucruri inedite despre personalitatea ta, despre menirea ta in viata si in societate, despre destinul tau.

Luna Noua

Foto: Faze luna,  Shutterstock

Esti o persoana impulsiva, iar multe dintre circumstantele vietii tale te vor pune fata in fata cu abilitatea ta de a actiona. Privesti viata cu ochi de copil si nu incetezi niciodata sa te minunezi si sa te emotionezi in fata miracolelor vietii si a posibilitatilor ei. Esti o fire luminoasa, entuziasta, dornica sa se daruiasca prin munca. Esti originala, creativa si plina de idei, una din acele persoane pe care le putem numi vizionare. Esti un ghem de energie si te implici suta la suta intr-un proiect, investind tot ce ai mai bun din tine pentru a reusi. Adesea insa, ai tendinta de a-ti neglija si consuma resursele energetice, care nu sunt inepuizabile. Esti o persoana spontana, care stie sa traiasca momentul prezent si nu se agata de trecut. Luna Noua este acea faza a lunii care mizeaza mult pe instinctual. Atunci cand te lasi ghidata de intuitie si de vocea interioara, iei cele mai bune decizii ale vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Primul patrar in crestere

Foto: Primul patrar in crestere, Shutterstock

Esti o persoana care iubeste aventura si viata, dar si tot ce inseamna descoperirea acesteia. Creativa si curioasa din fire, simti nevoia in permanenta de a-ti extinde universul cunoasterii. Chiar daca ai o fire hotarata, care nu ezita sa spuna ceea ce gandeste, primul patrar in crestere aduce uneori contradictii si conflicte intre perspectivele interioare. Desi stii bine unde vrei sa ajungi, uneori esti propriul oponent si iti pui singura piedici, limite si restrictii. Uneori, in sufletul tau se duc lupte intre trecut si prezent, intre vechea ta identitate si cea noua. Unii dintre cei nascuti in aceasta faza a lunii sunt puternic legati de trecut din punct de vedere emotional si se dezlipesc cu greu de acesta. Este in responsabilitatea ta sa iti permiti sa cresti si sa-ti descoperi firea ta adevarata, care este una independenta, dornica sa accepte provocarile si oportunitatile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri