3 Decembrie 2008 publicat în Lifestyle 1 share-uri

De ce este zodiacul floral chinezesc mai deosebit decat toate celelalte zodiace? Deoarece reprezinta un zodiac concret, bazat pe informatii si detalii precise (se ia ca punct de plecare anul nasterii), dar in acelasi timp si abstract, fiecarui semn zodiacal chinezesc fiindu-i specifica o floare unica. In conceptia chinezilor, floarea caracteristica semnului zodiacal a unei persoane simbolizeaza suma trasaturilor de personalitate a persoanei respective. Asadar, descoperirea florii zodiacale inlesneste drumul descoperirii sinelui si pe cel al aprofundarii sufletesti.

De ce este zodiacul floral chinezesc mai deosebit decat toate celelalte zodiace? Deoarece reprezinta un zodiac concret, bazat pe informatii si detalii precise (se ia ca punct de plecare anul nasterii), dar si abstract, fiecarui semn zodiacal chinezesc fiindu-i specifica o floare unica. In conceptia chinezilor, floarea caracteristica semnului zodiacal a unei persoane simbolizeaza suma trasaturilor de personalitate a persoanei respective.

Cunoasterea florii zodiacale care te caracterizeaza inlesneste drumul descoperirii sinelui si pe cel al aprofundarii sufletesti. Legendele chinezesti spun chiar ca aceste flori au fost desemnate de cei doi zei care au creat astrologia chinezeasca, Juan si Guan, sa apartina pe veci semnului zodiacal care le-a ales. Intrebate de catre cei doi zei, care sunt florile care le plac cel mai mult, fiecare animal al zodiacului a optat pentru o anumita floare. Drept urmare, zeii au adjudecat. Florile vor fi caracteristice semnelor zodiacale pentru totdeauna si nimeni nu are dreptul sa le conteste.

Mai mult ca sigur ca sunteti la fel de familiarizati cu zodiacul chinezesc la fel ca si cu cel european si stiti ca zodiacul chinezesc se calculeaza in functie de anul nasterii. In zodiacul chinezesc, semnele zodiacale corespund anilor din calendarul chinezesc, iar anii din calendarul chinezesc incep la date diferite de Anul Nou occidental. Ca sa stiti insa ce floare va caracterizeaza, trebuie mai intai sa stiti ce zodie din horoscopul chinezesc reprezentati. Daca s-a intamplat insa sa uitati sau nu mai sunteti foarte sigur de semnul zodiacal chinezesc pe care il reprezentati, aruncati o privire asupra tabelului prezentat intr-un articol anterior. Asadar:

Daca zodia ta este Sobolan, floarea care te reprezinta este Narcisa. Narcisa este o floare extrem de respectata si apreciata in cultura chinezeasca ca un simbol al frumusetii, al iubirii pentru frumos si al pasiunilor devastatoare. Chinezii chiar au obiceiul de a-si decora casele cu aceasta floare de-a lungul noului an chinezesc, dorind astfel sa atraga forta binelui in sufletul si in casele lor. Daca floarea semnului tau este narcisa inseamna ca esti o persoana condusa de sentimente, careia ii place sa actioneze sub imboldul acestora. Esti o fire intuitiva si mizezi extrem de mult pe impresiile tale, lasand uneori ratiunea pe un plan secund.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri