Surprinzator sau nu, atunci cand vine vorba de aventurile one night stand, de numarul partenerilor sexuali si de atitudinea deschisa fata de actul sexual, britanicii se plaseaza pe primul loc.

Unde sunt britanicii de altadata? Unde sunt acele persoane sobre si conservatoare, hotarate sa respecte regulile cu orice pret? Simple mituri? Un nou studiu ale carui rezultate au fost publicate recent pe Daily Mail, ne confirma ca toate acestea sunt doar pareri preconcepute. Surprinzator sau nu, atunci cand vine vorba de aventuri one night stand, de parteneri sexuali frecventi, britanicii manifesta o atitudine deschisa, clasandu-se printre primele locuri in topul tarilor libertine.

Cercetatorii sunt de parere ca aceasta situatie se datoreaza faptului ca societatea britanica a devenit deschisa si toleranta fata de actele sexuale ocazionale, femeile acceptand la fel de des ca si barbatii experientele sexuale de o noapte.

In cadrul studiului condus de David Schmitt, profesor de psihologie in cadrul Universitatii Bradle, Illinois au fost interogate peste 14 000 de persoane din 48 de tari in legatura cu numarul partenerilor sexuali. Participantii au fost evaluati si in ceea ce priveste mentalitatea si atitudinea fata de sex, fiind rugati sa indice un potential numar al partenerilor sexuali din urmatorii 5 ani si sa-si expuna parerea fata de sexul ocazional.

Rezultatele studiului au fost corelate cu un indice al sociosexualitatii, relevant pentru maniera in care participantii percep libertatea sexuala. Pe primul loc in ceea ce priveste libertatea sexuala se numara Finlanda, inregistrand un punctaj mediu de 52, iar cea mai conservatoare tara din acest punct de vedere este Taiwan, cu doar 19 puncte. Marea Britanie a obtinut un punctaj de 40, plasandu-se pe locul 11 mondial, in urma unor tari precum Letonia sau Croatia, insa pe locul intai printre marile puteri economice din Occident.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri