Inainte de a-ti dori averi sau succese si inainte de a le plasa pe acestea in fata implinirii spirituale gandeste-te ca oamenii cei mai simpli sunt cei mai fericiti... ca ei pot iubi cu cea mai mare intensitate. Si cine stie poate secretul consta in a nu-ti dori comori materiale( asta neinsemand ca iti abandonezi cariera sau visurile) si a lucra la a dobandi fericirea spirituala... poate asa cele doua se vor contopi si te vor face intr-adevar un om implinit.

Cand spunem "fericire", ne gandim la toate acele lucruri care ne incalzesc sufletul, care ne fac inima sa tresara, care dau sens vietii. Fiecare om intelege altfel acest concept. Pentru unii fericirea consta in bani, pentru altii in cariera, iar altii nu se simt impliniti fara cineva alaturi sau fara sa intemeieze o familie.



Oare care dintre acestia sunt cu adevarat fericiti sau inteleg cel mai bine fericirea? Sa fie oare cei care considera ca banii le aduc fericirea? Probabil ca intr-o anumita masura au si ei dreptate. Fiind " aruncati" chiar din momentul nasterii in mijlocul unei societati pragmatice, care pune mare pret pe aspectul financiar unii ajung sa imbratiseze ideile celorlati, sa confunde doleantele celorlalti cu ale lor sau pur si simplu sa se conformeze unei lumi rigide, care nu li se potriveste, dar care ii obliga sa se schimbe.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Si astfel pornim intr-o goana nebuna dupa bani, dupa achizitionarea unor obiecte valoroase (vile, masini scumpe, haine de firma care sa ne confirme statutul), dar odata dobandite, ne pot face ele intr-adevar fericiti? Pe unii poate ca da, dar majoritatea vor realiza ca nu ele reprezinta de fapt cheia fericirii.

Chiar si cei materialisti ce ajung la un moment dat sa isi satisfaca toate placerile cu ajutorul banilor au uneori regrete, frustrari, intrebari mocnite pentru ca vine o vreme in care constientizezi faptul ca oamenii, sentimentele, experientele pe care le straiesti sunt cele mai importante. Asadar aceste persoane si celelalte mai intelepte vor cauta "acel ceva" care le lipseste, care da intr-adevar sens vietii si pe care, poate , din anumite motive l-au neglijat.

Si care poate fi raspunsul la toate intrebarile, nelinistile si sperantele noastre? Care este oare misterul si miracolul in stare sa ne umple sufletul de bucurie asa cum nici un lucru material nu a reusit pana acum?
Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Sa fie oare dragostea? Cei care au cunoscut-o afirma acest lucru cu tarie. Cei care o cauta inca zambesc tematori si timid, ca si cum nu pot rosti un adevar de toti stiut, dar de putini aflat. Singuri sau intr-o relatie, asteptand sau incercand sa pastram pasiunea iubirii aprinsa cutorii simtim nevoia sa daruim si sa primim dragoste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri