Inainte de a-ti dori averi sau succese si inainte de a le plasa pe acestea in fata implinirii spirituale gandeste-te ca oamenii cei mai simpli sunt cei mai fericiti... ca ei pot iubi cu cea mai mare intensitate. Si cine stie poate secretul consta in a nu-ti dori comori materiale( asta neinsemand ca iti abandonezi cariera sau visurile) si a lucra la a dobandi fericirea spirituala... poate asa cele doua se vor contopi si te vor face intr-adevar un om implinit.

Doar ea ne poate implini, doar ea ne poate face fericiti. Pe de alta parte, nu trebuie sa uitam faptul ca iubirea nu inseamna doar un iubit cu care sa ne petrecem tot timpul, uitand ca in jurul nostru exista oameni la fel de importanti. Atunci cand recunosti iubirea ca fiind principalul motor al vietii, al bunei dispozitii ... al fericirii... trebuie sa o cunosti in toate manifestarile ei si sa inveti sa o impartasesti… inainte de a astepta sa o primesti.

La fel se intampla si cu cei care asociaza cariera cu fericirea. Unii dintre ei trudesc ani in sir doar pentru a obtine o pozitie sociala inalta,pentru a fi recunoscut ca un om de succes. Altii traiesc doar pentru munca lor, fiind orbiti poate de o pasiune pentru ceea ce fac . Ei sunt cei care poarta in spate dezamagiri, regrete, iubiri de mult apuse pentru care nu au gasit puterea de a lupta. De cate ori nu a fost munca un refugiu, un pretext prostesc pentru a ne feri de iubire? Dar oare se merita? Oare aflat in pragul senectutii, cand iti faci "bilantul" si descoperi ca esti singur/a, doar tu si reusitele tale financiare sau profesionale simti ca acestea compenseaza iubirea?

Cu siguranta nu, pentru ca nimic nu se compara cu bucuria pe care o simti atunci cand esti indragostit si iubesti sau cand iti strangi pentru prima ora copilul in brate. Poti sa ai bani, poti sa detii titluri importante, dar daca esti privat de dreptul de a fi iubit, de a avea familie si de a te bucura de fericirea casnica nu vei fi decat un suflet pustiit si probabil foarte multe regrete. Si cand te gandesti ca cei care ne priveaza de toate aceste comori suntem doar noi insine...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Inainte de a-ti dori averi sau succese si inainte de a le plasa pe acestea in fata implinirii spirituale… gandeste-te ca oamenii cei mai simpli sunt cei mai fericiti... ca ei pot iubi cu cea mai mare intensitate. Si cine stie… poate secretul consta in a nu-ti dori comori materiale( asta neinsemand ca iti abandonezi cariera sau visurile) si a lucra la a dobandi fericirea spirituala... poate asa… cele doua se vor contopi si te vor face intr-adevar un om implinit.

Un articol de Diana MTh.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri