‚Extraordinara’, ‚la fel de tanra si frumoasa’. ‚Plina de viata’ si cu energie! Toate ne dorim ca pe masura ce trece timpul sa ne mentinem energia vitala si stralucirea. Fara sa ne dam seama, obiceiuri negative pe care le avem la o varsta tanara, ne afecteaza calitatea vietii mult mai tarziu.

Ca sa iti pastrezi vitalitatea…

Iata cateva lucruri pe care le-ai putea face pentru tine, incepand chiar de astazi, indifernt de varsta pe care o ai. Sfaturile unei doamne de 69 de ani:

1. Nu mai fuma!

Se vorbeste foarte mult pe baza acestui subiect. Adevarul este ca din adancul interiorului tau trebuie sa constientizezi in ce fel tigarile iti afecteaza sanatate, secunda cu secunda.


Foto: Shutterstock.com; tigara

2. Iti place sa faci plaja? Fereste-te de razele UV!

Toate diamantele din lume, toate avutiile nu pot sa vindece stupiditatea de a-ti fi dorit bronz in tinerete, mai tarziu, atunci cand ai ajuns la 60 de ani.

Vrei riduri si pielea subtiata din cauza efectelor soarelui? Astazi ne putem bucura statul la soare cu ajutorul cremelor cu factor protector. Pe vremea mea nu erau astfel de creme.

3. Nu te ingrasa in exces. Fa sport! Mentineti-ti greutatea la un nivel normal pentru ca iti face bine si nu pentru look.

Foto: Shutterstock.com; sport

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Masa corporala in exces provoaca tot felul de lucruri neplacute in corp. „Am fost grasa, am fost slaba si slaba este mai sanatos”, marturiseste o femeie de 69 de ani, pe un site de socializare. „Stiu ca toata lumea are propria opinie cu privire la acest subiect, iata riscurile obezitatii”, spune doamna de 69 de ani.

- Obezitatea creste riscul pentru alte probleme de sanatate
- Cu cat mai mult creste indicele de masa corporala, cu atat mai mult creste si riscul de a avea boli de inima coronariana.
- Obezitatea creste presiunea in sange si de aici, corpul poate fi afectat in multe alte moduri. Sansele sa ai presiune crescuta in sange sunt mult mai mari daca ai masa corporala crescuta.
- Riscul de atac cerebral este dat tot de obezitate
Obezitatea provoaca stricaciuni arterelor si formarea unor chiaguri de sange si oxigenarea corespunzatoare a creierului.
- Risc crescut de diabet
- Sindrom metabolic
- Cancer
- Osteoartrita
- Apneea somnului
- Probleme cu sistemul reproducator

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Cele mai bun lucru pe care poti sa il faci la 30 de ani ca sa te simti minunat la 50 sau 69 este… sa razi! Sa razi! Sa razi! Razi de tine, razi de abusrditatea vietii, razi de ce este bine si ce este rau in fiecare situatie, pentru ca totul in viata noastra se schimba si asa ca nu trebuie sa mai lasi grijile sa te cuprinda.

„Daca m-ati vedea cum, indoindu-ma pe genunchii mei fragili, va implor ca cel putin aceste trei lucruri sa le faceti pentru voi la o varsta tanara: nu mai fumati, scapati de kilogramele in plus si nu mai stati la soare fara protectie solara! Va implor din inima!”, spune aceasta venerabila doamna de 69 de ani.

Sursa foto homepage: Shutterstock.com; femeie, femeie matura

Un articol via www.quora.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri