Prieteniile vin si se duc. Pe unele le pierzi pe drumul vietii, cu altele noi te alegi la loc, pe unele le intrerupi din diverse motive si le innozi ulterior la loc. De pe urma lor nu devii nici mai frumos, nici mai urat, nici mai bogat, nici mai sarac, nici problemele tale nu se risipesc peste noapte, nici nu devii mai tanar decat ai fost vreodata. Prieteniile tin insa de cald cand sufletului tau ii este frig. Iti dau incredere in tine si in toti ceilalti din jur.

Cum ramane cu ea, cea mai buna prietena a ta? Daca afli ca prietena ta cea mai buna “a calcat stramb” , “a gresit pentru o noapte” tocmai cu iubirea ta si “ii pare sincer rau”? Cum sa dai uitarii o prietenie si sa speri intr-o alta mai buna? Nici macar nu poti sa o urasti pentru ca stii ca regreta cu adevarat si ca sufera poate chiar mai mult ca tine. Foarte bine. Asa si merita! Nu poti nici macar sa-i spui “proasta ce esti, te-am iertat si am uitat” pentru ca... nu poti pur si simplu sa o faci cu adevarat. Ar inseamna sa calci in picioare in toate principiile in care ai crezut pana acum, ar insemna ca tu sa nu mai fi tu.

Nici macar nu poti sa o condamni pentru ca, partial, o intelegi de ce. Nu poti nici sa o paruiesti sau sa o palmuiesti cum ai fi facut in adolescenta, iar apoi sa o imbratisezi fericita ca doua bune prietene ce sunteti pentru ca nici macar asta nu te-ar face deloc fericita. Tensiunea, senzatia de tradare, disperarea, durerea ... tot nu ar disparea. Cutitul ar fi tot acolo.. infipt adanc in spate. Nu poti decat sa iti doresti, ca in numele prieteniei care v-a legat odata, sa o iubesti la fel de mult ca si inainte. Sau cel putin sa o poti ierta. Doar ca nu o sa poti niciodata sa faci asta. Sau cel putin nu acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sa aveti prieteni. Nu neaparat multi, insa adevarati!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri