12:11, 26 Noiembrie 2008 publicat în Lifestyle

Astrologii au studiat miscarea planetelor pe bolta cereasca si felul in care aceasta miscare ne poate influenta viata personala, starea de sanatate a organismului si parcursul profesional. Inainte de a intreprinde actiuni si activitati noi, ar trebui sa stim daca si astrele sunt de partea noastra, creand conjucturi favorabile punerii in aplicare a dorintelor si asteptarilor noastre. Iata asadar care sunt previziunile astrologice in ceea ce priveste anul 2009 conform horoscopului european:

Cu bune, cu rele anul 2009 ne bate la usa. Din punct de vedere astrologic, anul care vine va fi un an plin, bogat in evenimente si situatii conflictuale, punandu-se foarte mult accent pe influentele ext erne. Totodata vor avea loc rasturnari de situatii si clarificari ale unor situatii care pana acum pareau fara iesire. Felul in care planetele se vor alinia in noul an anunta insa un an favorabil frumusetii si sanatatii.

Astrologii au studiat miscarea planetelor pe bolta cereasca si felul in care aceasta miscare ne poate influenta viata personala, cariera si starea de sanatate. Inainte de a intreprinde actiuni si activitati noi, ar trebui sa stim daca si astrele sunt de partea noastra, creand conjucturi favorabile punerii in aplicare a dorintelor si ideilor noastre. Iata asadar care sunt previziunile astrologice in ceea ce priveste anul 2009 in horoscopul european:

Berbec -Anul 2009 va fi un an prosper mai ales in ceea ce priveste viata personala a nativilor din Berbec. Acestia se vor bucura de armonie, intelegere si echilibru in viata de cuplu mai ales in prima jumatate a anului. Pe parcursul anului este posibil sa intampinati unele dificultati daca nu va schimbati atitudinea si felul usor credul in care percepeti iubirea. O schimbare importanta va avea loc in cariera, unde eforturile, puterea de munca si aptitudinile vor fi apreciate la justa lor valoare.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Este foarte posibil sa va schimbati locul de munca pentru un altul mai bun sau chiar sa fiti promovat. Evitati insa sa faceti investitii majore si preferati-le pe cele pe termen lung. Feriti-va de excese de zel si nu cheltuiti mai multi bani decat sunt necesari.

Taur- Anul care vine va debuta pentru cei aflati sub semnul Taurului cu o dorinta sporita de a gusta aventura, ineditul, de a se implica in activitati ce ii deconecteaza de rutina si monotonie. Daca te-ai nascut sub zodia Taurului, este posibil ca anul acesta sa cunosti persoane noi care iti vor deveni prieteni foarte apropiati, deschizandu-ti drumul spre dezvoltarea personala.

Citeste si:
Mastercard lansează 'Piața la drum', primul proiect din Romania...
Mastercard lansează \'Piața la...

Tensiunile si conflictele care pot aparea in viata de cuplu pot fi depasite doar daca dai dovada de rabdare, intelegere si calm. Cei care nu si-au intalnit inca sufletul pereche au toate sansele sa o faca in ultimele luni ale anului. Este posibil sa intampini anumite dificultati si pe plan financiar odata cu inceputul anului, insa din iunie-iulie, situatia ta materiala se va redresa.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri