Citeste calendarul astro-angelic al lui august si, daca te-ai nascut in aceasta luna de vara, vezi ce spune acest lucru despre tine si despre energia angelica care iti protejeaza viata si destinul!

Cei nascuti in perioada 23-28 august - ingerul Lecabel

Daca te-ai nascut in perioada 23 - 28 august, atuci ingerul tau pazitor este Lecabel. Lecabel guverneaza nu doar vegetatia si agricultura, dar si cunoasterea, inspiratia. Prin urmare, Lecabel ii va ajuta pe cei pe care ii protejeaza sa isi urmeze calea si sa profite de inspiratie intr-un mod cat mai pozitiv.

Nativii nascuti in august si guvernati de ingerul Lecabel inteleg viata nu doar intr-un mod profund, cat si intr-un mod practic. Au un spirit de observatie precis, matematic, si o energie si efervescenta intelectuala fantastice. Ambele ii vor ajuta sa aiba parte de succes si apreciere prin prisma talentelorvsi a mintii lor. Sunt idealisti, insa in domenii precum astronomie, matematica sau geometrie pot atinge excelenta intr-un mod practic. Ideile lor sunt vizionare, reformatoare.

Cei nascuti in perioada 29 august - 2 septembrie - ingerul Vasariah

Daca te-ai nascut in perioada 29 - 2 septembrie, atunci ingerul tau pazitor este Vasariah. Vasariah este ingerul care iubeste dreptatea lui Dumnezeu si se va asigura ca judecata celor in primejdie este una dreapta. El iubeste nobletea si va aduce aceasta trasatura si in cei pe care ii guverneaza. Acesti nativi sunt sinceri, cinstiti, placuti, nobili prin comportament si prestanta fizica, iubitori de frumos si de oameni, intampinand insa anumite dificultati in a se adapta si a fi flexibili din cauza apartenentei la propriile principii de viata. Insusirile morale superioare pe care le au ii ajuta sa se distinga cu usurinta. Sunt profunzi si reusesc savada dincolo de suprafata, privind obiectiv lucrurile si oamenii. Reusesc sa se exprime intr-un mod care atrage admiratia celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri