Calendar astro-angelic: Te-ai nascut in luna AUGUST? Vezi ce energie angelica iti protejeaza destinul!

Citeste calendarul astro-angelic al lui august si, daca te-ai nascut in aceasta luna de vara, vezi ce spune acest lucru despre tine si despre energia angelica care iti protejeaza viata si destinul!

Cei nascuti in perioada 13-17 august - ingerul Reiiel

Daca te-ai nascut in perioada 13 - 17 august, atunci ingerul tau pazitor este Reiiel, un inger desemnat sa guverneze rugaciunea, meditatia, principiile morale, sentimentele religioase. El este ingerul care protejeaza impotriva vrajilor, a blestemelor, a raului si a spiritelor rele, a pericolelor care ameninta credinta sau spiritualitatea unei persoane.

Foto: Prezenta angelica, Shutterstock

Cei guvernati de Reiiel sunt atrasi de ideea de adevar, de valorile frumoase, de principii corecte. Unii dintre acestia chiar vor simti puternic in interior nevoia de a-si manifesta exterior viziunea asupra adevarului. Sunt fiinte spirituale, curajoase, pline de hotarare. Au o personalitate magnetica care ii atrage pe cei din jurul lor. Pot deveni cu usurinta lideri, exceland in ceea ce fac si constituind un exemplu pentru ceilalti. Daca isi canalizeaza energia intr-un scop anume, ajung rapid sa il realizeze. Au o intuitie foarte buna de care se lasa adesea calauziti, sunt plini de spontaneitate, sunt sociabili, au darul vorbirii.

Cei nascuti in perioada 18 - 22 august - ingerul Omael

Daca te-ai nascut in perioada 18 - 22 august, atunci ingerul tau pazitor este Omael. Omael este ingerul care guverneaza fertilitatea si asigura perpetuarea speciilor. El ajuta totodata sa birui sentimentele negative precum tristetea, dezamagirea sau descurajarea care sunt asociate uneori cu incapacitatea de a da nastere.

Omael protejeaza sanatatea si fericirea cuplurilor. Persoanele guvernate de ingerul Omael au incredere in sine, sunt calme, rabdatoare, pline de imaginatie si energie creatoare, cu o mare putere de influenta in mediul in care actioneaza. Adesea, acesti nativi vor opta pentru profesii ce tin de medicina sau anatomie in care vor excela si se vor face remarcati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri