Sunt oamenii care simt mult. Extrovertiti, Intuitivi, Emotionali, Senzoriali – ei sunt oamenii care dinamizeaza zilele, care vin cu idei neobisnuite, care ne uimesc cu daruirea lor pentru cauze nobile si cu dragostea lor de frumos.

Foto: Shutterstock.com; femeie, fata, camp

11. Chiar daca ofera enorm si viata alaturi de ei este dinamica si creativa, din punct de vedere emotional, nevoia lor de afectiune este de nestavilit. Au nevoie de multa iubire si tandrete. Uneori, atitudinea aceasta vulnerabila creeaza probleme in relatii.

12. In masura in care sunt sensibili – sa nu te mire daca izbucnesc in hohote de plans la cinema sau daca se emotioneaza profund in fata unei privelisti sau tinand in mana un pui de rata- in aceeasi masura sunt si foarte curajosi si isi asuma fara sa clipeasca riscuri. Pentru ca stiu sa traiasaca clipa…

13. La serviciu sunt foarte sociabili, pritenosi. Stiu sa interactioneze intr-o maniera pozitiva si interactiva. Vin cu idei bune si adora sa lucreze in echipa. Sunt oameni pe care te poti baza, fiindca pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac.

14. EIES pot sa schimbe foarte usor starea. Cand e nevoie sunt seriosi, isi asuma problemele isi activeaza capacitatile intelectuale, iar cand se gasesc intr-o circumstanta lejera, devin foarte dezinvolti, chiar jucausi si cu dragoste de viata.

15. Au talente artistice care se manifesta in nenumaret feluri - modul cum se imbraca, cum isi aranjeaza farfuria de mancare sau camera de dormit. Unii fac cariera in arta. Sunt buni actori, performeri, muzicieni.

Iti recomandam si: Testul Helen Fisher: Ce PERSONALITATE ai si Dragostea IDEALA!

Testul de Personalitate STANGA-DREAPTA - Un test SENZATIONAL, pe care oricine trebuie sa-l faca!



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri