Sunt oamenii care simt mult. Extrovertiti, Intuitivi, Emotionali, Senzoriali – ei sunt oamenii care dinamizeaza zilele, care vin cu idei neobisnuite, care ne uimesc cu daruirea lor pentru cauze nobile si cu dragostea lor de frumos.

Foto: Shutterstock.com; empatie

6. Sunt foarte buni comunicatori si uneori, isi folosesc aceasta aptitudine pentru a-i persuada subtil pe ceilalti. Prin entuziasmul care ii caracterizeaza atunci cand isi prezinta ideile, ei conving ca au dreptate.

7. Pot fi cei mai calzi, intelegatori si empatici prieteni. Sunt foarte afectuosi si au nevoie sa isi demonstreze aceasta afectiune fata de cei la care tin.

8. Sunt foarte spontani si adesea iau decizii in functie de impulsurile momentului.

9. In relatii sunt foarte energici, creativi, stimuland legatura si ducand-o la niveluri greu de imaginat pentru ceilalti. Cei care se afla in legaturi de iubire cu oameni EIES spun: "Mi-a inseninat viata!"

10. Totusi, oamenii emotionali trebuie sa fie lasati sa se simta liberi si neingraditi. Relatiile in care partenerii le frang aripile ii fac sa se ofileasca incet, incet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri