Probabil ca inainte de a te casatori, nu te-ai gandit ca noul tau nume va avea un impact asupra viitorului si asupra traseului existential pe care-l vei strabate de acum inainte. Schimbari abia perceptibile sau din contra schimbari care rastoarna ordinea prestabilita a lucrurilor au loc atat in structura interna a persoanei casatorite, cat si in viata, asteptarile si destinul sau.

2- Daca ti-a iesit cifra 2 ca cifra a casatoriei inseamna ca in personalitatea ta latura predominanta este cea fizica. Fara sa vrei chiar, simturile trupului isi cer dreptul lor la libera exprimare. Mai mult decat vorbele sau faptele, pentru tine conteaza gesturile, mangaierile si atingerile. Iti place sa le oferi, insa iti doresti sa le si primesti. Iti doresti o iubire si o casnicie in care sa fie implicat trupul, insa sa se daruiasca si sufletul. Daca iti doresti cu adevarat ca aceste lucruri sa faca parte din casnicia ta de zi cu zi, nu face presiuni si nu le solicita in mod imperios. Lasa-le sa vina de la sine!

3- Te preocupa in mod deosebit lucrurile materiale, clare si concrete pentru care trebuie sa depui un efort sustinut. Esti o personalitate dificila, vrei multe de la casnicia si de partenerul tau de viata, insa pe plan sentimental obisnuiesti ca tu sa oferi putin. Pentru ca ai cifra casatoriei 3, cea mai importanta lectie pe care o ai de invatat de la viata este cea a indulcentei, a tolerantei si a daruirii de sine. Incearca sa patruzi si dincolo de suprafata materiala a lucrurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

4-Esti sensibila, delicata, iti place sa visezi si manifesti inclinatii spre introvertire. 4 ca cifra a casatoriei presupune ca relatia ta sa se bazeze pe armonie si echilibru, si nu pe inegalitate. Ai tendinta de a deveni dependenta de cel pe care il iubesti cu adevarat. Daca acesta tendinta va continua sa se dezvolte pe viitor, ai cele mai mari sanse ca relatia ta sa nu iti aduca fericirea sperata. Ca sa depasesti eventualele probleme de comunicare, invata cum sa fii tu insati si fara ajutorul partenerului de viata.

5- Tot ceea ce faci este calauzit de dorinta ta de stabilitate si de siguranta. Esti o fire pragmatica si realista si crezi ca toate actiunile tale trebuie sa ajunga la o anumita finalitate. Reprezinti partenerul ideal pentru cel care isi doreste cu adevarat sa-si intemeieze o familie. Viata in doi, inconjurata de mai multi copii, reprezinta imaginea destinului tau. Tu insati ai senzatia ca nu poti evolua spiritual decat inconjurata de cei dragi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri