Probabil ca inainte de a te casatori, nu te-ai gandit ca noul tau nume va avea un impact asupra viitorului si asupra traseului existential pe care-l vei strabate de acum inainte. Schimbari abia perceptibile sau din contra schimbari care rastoarna ordinea prestabilita a lucrurilor au loc atat in structura interna a persoanei casatorite, cat si in viata, asteptarile si destinul sau.

6- Daca cifra casatoriei este reprezentata de cifra 6, mai mult ca sigur ca esti o persoana captivanta si integra, iar casatoria este menita sa iti puna in valoare anumite trasaturi pozitive pe care le detii. Prin casatorie, vei deveni mai sigura pe tine, vei invata sa ai incredere in cei din jur si vei fi mai perspicace. Fereste-te insa de momentele de cearta intensa in casnicia ta. Nu spune tot ce-ti trece princ cap. Nu-i spune partenerului vrute si nevrute! S-ar putea sa-ti para rau mai tarziu cand vei constientiza ca nu ai avut dreptate nici de data asta.

7- Te-ai nascut pentru a fi libera si consideri ca poti afla libertatea mai ales in solitudine si in viata solitara. Ai o conceptie usor superficiala asupra casatoriei si nu prea crezi in miturile legate de eternitatea ei. Preferi sa te implici cat mai putin si probabil ca te-ai casatorit la o varsta mai inaintata. Ceilalti cred despre tine ca privesti detasat si indiferent evolutia casniciei tale, insa de fapt tu astepti sa vezi cum se dezvolta ea, ca sa te poti schimba si tu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

8- Daca iti doresti o casnicie in care sa te simti implinita, inarmeaza-te cu mult curaj si multa rabdare pentru ca vei avea nevoie de asa ceva. Mai mult decat liniste, armonie si echilibru, de la casatoria ta astepti diversitate. Te inspaimanta mai mult decat orice aparitia monotoniei in viata de familie. Viata nu este intotdeauna ceea ce ne dorim si nici casnicia ceea ce pare. Ca sa ai casnicia pe care o vrei, fii tu cea cu initiative, fii tu cea care reaprinde focul cand este pe cale sa se stinga.

9- Te intereseaza prea mult propria evolutie spirituala si tinzi uneori sa o ignori pe cea a sotului tau. Este foarte posibil ca incercarile la care vei fi supusa in casnicia ta sa te doboare la pamant si tu sa nu mai gasesti nicaieri, nici macar in persoana partenerului, puterea de a te ridica. Ca sa nu cazi intr-o inertie spirituala, invata din timp cum sa-ti dezvolti sentimentele, discuta oricand si despre orice cu sotul tau. Odata ce iti este clar care sunt visurile tale, invata sa tii cont si de ale lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri