Povestea lacrimilor: Interviu cu Rose-Lynn Fisher, artista care a vazut peisaje incredibile in lacrimi

Topografia lacrimilor releva peisaje senzationale. Par a fi campii de ghiata surprinse de undeva, de la mare inaltime. Sunt de fapt, emotiile noastre, captate intr-o picatura de lacrimi.

✧ Garbo.ro: S-a schimbat ceva in tine, lucrand la acest proiect?

Rose-Lynn Fisher: Sunt foarte atenta la nuantele emotiilor mele. Si, cred ca sunt mai atenta la natura lacrimilor si la sursa lacrimilor, intr-un mod care priveste totul la nivel colectiv si universal.

✧ Garbo.ro: Proiectul tau – „Topografia lacrimilor” este acum cunoscut in intreaga lume. Te asteptai ca aceste imagini sa aiba un asa mare impact?

Rose-Lynn Fisher: A fost remarcabil pentru mine sa vad ca ceea ce este cel mai personal este in acelasi timp universal. Raspunsul fata de "Topografia lacrimilor" arata ca in lacrimile noastre exista ceva incredibil de unificator si de puternic; ca cele mai adanci moduri in care raspundem vietii sunt chiar miezul a ceea ce inseamna sa fim umani si intr-adevar conectati unul la celalalt si cu intreaga umanitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Iti recomandam si:

TOPOGRAFIA LACRIMILOR: Lacrimile privite la microscop dezvaluie lucruri uimitoare

10 citate eliberatoare despre LACRIMI

Lacrimile, picaturi de diamant: Beneficiile si stiinta plansului emotional


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri